mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Kaymakamı Ürkmezer Yangınzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Gündem 20.08.2021 - 09:11, Güncelleme: 20.08.2021 - 09:11
 

Alanya Kaymakamı Ürkmezer Yangınzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer yangın sebebiyle zarar gören Bayır ve Güzelbağ mahallelerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve yardım-destek faaliyetlerini yerinde inceledi.

Bayır ve Güzelbağ mahallerinde yangından zarar gören vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Ürkmezer yerleştirilen konteynerleri de inceleyerek altyapı üstyapı faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer “Bölgemizde yangından çeşitli şekillerde zarar gören yaklaşık 370 kişi var. Evlerinde ağır ve orta derecede zarar gören vatandaşlarımızdan 40 kişiye konteynerleri teslim edildi. Eşyaları zarar gören kişilerin ödemeleri yapıldı. Tarımsal zarar gören kişilerin bu zararlarına ilişkin ödemeler de yapılıyor”. “Devletimiz ilk andan itibaren tüm ekipleri ile yangın bölgesinde. Bizler de Alanya Kaymakamlığı olarak tüm birimlerimiz ile vatandaşlarımızın her türlü talep ve şikayeti için özel bir ekip oluşturduk. Bu ekipteki arkadaşlarımız sorumlu oldukları aileler ile düzenli olarak görüşüyorlar ve taleplerini alıyorlar. Ardından ilgili kuruma aktarılıp çözülüp çözülmediğini takip ediyoruz. Bunu takip için özel bir uygulama geliştirdik. Hem biz takip ediyoruz hem de amirlerimizin takibini kolaylaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanarak yangın zararlarının en aza indirilmesinde bize destek olan tüm kurum ve STKlar ile kişilere teşekkür ediyorum” dedi
Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer yangın sebebiyle zarar gören Bayır ve Güzelbağ mahallelerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve yardım-destek faaliyetlerini yerinde inceledi.

Bayır ve Güzelbağ mahallerinde yangından zarar gören vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Ürkmezer yerleştirilen konteynerleri de inceleyerek altyapı üstyapı faaliyetleri hakkında da bilgi aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer “Bölgemizde yangından çeşitli şekillerde zarar gören yaklaşık 370 kişi var. Evlerinde ağır ve orta derecede zarar gören vatandaşlarımızdan 40 kişiye konteynerleri teslim edildi. Eşyaları zarar gören kişilerin ödemeleri yapıldı. Tarımsal zarar gören kişilerin bu zararlarına ilişkin ödemeler de yapılıyor”.

“Devletimiz ilk andan itibaren tüm ekipleri ile yangın bölgesinde. Bizler de Alanya Kaymakamlığı olarak tüm birimlerimiz ile vatandaşlarımızın her türlü talep ve şikayeti için özel bir ekip oluşturduk. Bu ekipteki arkadaşlarımız sorumlu oldukları aileler ile düzenli olarak görüşüyorlar ve taleplerini alıyorlar. Ardından ilgili kuruma aktarılıp çözülüp çözülmediğini takip ediyoruz. Bunu takip için özel bir uygulama geliştirdik. Hem biz takip ediyoruz hem de amirlerimizin takibini kolaylaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanarak yangın zararlarının en aza indirilmesinde bize destek olan tüm kurum ve STKlar ile kişilere teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop