mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya Genelinde LGBT'ye Geçit Yok!

Gündem 04.07.2023 - 22:03, Güncelleme: 04.07.2023 - 22:03
 

Antalya Genelinde LGBT'ye Geçit Yok!

Antalya Valiliği, 9. Antalya LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, transgender, intersex)+Onur Haftası etkinliklerinin yasaklandığını duyurdu.

Valilikte yapılan açıklamada, "Queer Akdeniz Topluluğu ile Antalya Pride Platformu organizesinde 03-09.07.2023 tarihleri arasında düzenlenmek istenilen tüm eylem/etkinliklerin (yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant/çadır kurma, herhangi bir amaç doğrultusunda toplanma ile piknik vb.) 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun “Toplantının ertelenmesi veya basit hâllerde yasaklanması" başlıklı 17. Maddesi ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11. Maddesinde yer alan amir hükümleri doğrultusunda 04.07.2023 tarihinden itibaren 6 (altı) gün süre ile Antalya ili genelinde açık alanlardaki her türlü eylem/etkinlikler yasaklanmıştır" ifadeleri yer aldı. Programı bünyesinde veganlık, hafıza, kesişimsellik, edebiyat, engellilik, yoksulluk gibi konularda söyleşilerin yanı sıra piknik, yüzme etkinliği ve yürüyüşlerin de yapılacağı duyurulmuştu. İzmir ve Kocaeli Valilikleri de LGBTİ+ Onur Haftası çerçesinde planlanan eylem ve etkinliklerin yasaklandığını açıklamıştı.
Antalya Valiliği, 9. Antalya LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, transgender, intersex)+Onur Haftası etkinliklerinin yasaklandığını duyurdu.

Valilikte yapılan açıklamada, "Queer Akdeniz Topluluğu ile Antalya Pride Platformu organizesinde 03-09.07.2023 tarihleri arasında düzenlenmek istenilen tüm eylem/etkinliklerin (yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant/çadır kurma, herhangi bir amaç doğrultusunda toplanma ile piknik vb.) 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun “Toplantının ertelenmesi veya basit hâllerde yasaklanması" başlıklı 17. Maddesi ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11. Maddesinde yer alan amir hükümleri doğrultusunda 04.07.2023 tarihinden itibaren 6 (altı) gün süre ile Antalya ili genelinde açık alanlardaki her türlü eylem/etkinlikler yasaklanmıştır" ifadeleri yer aldı.
Programı bünyesinde veganlık, hafıza, kesişimsellik, edebiyat, engellilik, yoksulluk gibi konularda söyleşilerin yanı sıra piknik, yüzme etkinliği ve yürüyüşlerin de yapılacağı duyurulmuştu.
İzmir ve Kocaeli Valilikleri de LGBTİ+ Onur Haftası çerçesinde planlanan eylem ve etkinliklerin yasaklandığını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop