mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kaymakam Ürkmezer Alanya Kırsalında Ziyaretlerde Bulundu

Gündem 05.07.2023 - 09:34, Güncelleme: 05.07.2023 - 09:34
 

Kaymakam Ürkmezer Alanya Kırsalında Ziyaretlerde Bulundu

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Bayır ve Bayırkozağacı mahallelerini ziyaret ederek Duygu ve Yazar ailelerine misafir oldu

Yangın afeti sonrası bölgedeki vatandaşlara ziyaretine devam eden Kaymakam Ürkmezer’in Güzelbağ mahallesinden sonraki durağı Bayır ve Bayırkozağacı mahalleleri oldu. Bayır mahallesinde Yaşar duygu ailesini, Bayırkozağacı mahallesinde de Veli Yazar ailesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer SYDV Müdürü Fikret Namal’dan ailelerin sağlık ve genel durumlarıyla ilgili bilgi alarak ailelerle sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi. Yangın afetinin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen ilk gün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz diyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarında gereken desteği vererek gerek Kaymakamlığımız gerek diğer kurumlar olarak yanlarında olmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. ‘’ dedi.  Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, SYDV Müdürü Fikret Namal, Bayır mahalle muhtarı Mustafa Yılmaz ve Bayırkozağacı mahalle muhtarı Ahmet Yazar eşlik etti.
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Bayır ve Bayırkozağacı mahallelerini ziyaret ederek Duygu ve Yazar ailelerine misafir oldu

Yangın afeti sonrası bölgedeki vatandaşlara ziyaretine devam eden Kaymakam Ürkmezer’in Güzelbağ mahallesinden sonraki durağı Bayır ve Bayırkozağacı mahalleleri oldu. Bayır mahallesinde Yaşar duygu ailesini, Bayırkozağacı mahallesinde de Veli Yazar ailesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer SYDV Müdürü Fikret Namal’dan ailelerin sağlık ve genel durumlarıyla ilgili bilgi alarak ailelerle sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi. Yangın afetinin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen ilk gün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz diyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarında gereken desteği vererek gerek Kaymakamlığımız gerek diğer kurumlar olarak yanlarında olmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. ‘’ dedi. 
Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, SYDV Müdürü Fikret Namal, Bayır mahalle muhtarı Mustafa Yılmaz ve Bayırkozağacı mahalle muhtarı Ahmet Yazar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop