mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bilge’nin Saçları Kanserli Hastalara Saç Olacak

Gündem 07.07.2023 - 09:07, Güncelleme: 07.07.2023 - 09:07
 

Bilge’nin Saçları Kanserli Hastalara Saç Olacak

Alanya'nın komşusu Gazipaşa'da 6 yaşındaki Bilge Topaloğlu, bebekliğinden bu yana kestirmediği saçlarını ailesinin de isteği doğrultusunda Kanser Savaşçıları Derneği’nin yürüttüğü ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyasına bağışladı.

Türkiye’de, kanser tanısı alan kişilerin tedavi süresinde yaşadığı sorunlara ve zorluklara göğüs germek için kurulan Kanser Savaşçıları Derneği, tedavi gören hastalara moral vermek için önemli bir kampanya başlatmıştı. Tedavi sürecinde saçları dökülen hastalar için gerçek saçlardan peruk yaptıran dernek, kadın ve erkeklerin yapacağı saç bağışlarını bekliyor. Kanser Savaşçıları Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyası ise yurt içinde ve yurt dışında büyük ilgi görüyor. Kampanyaya Gazipaşa’dan destek veren Manşet Gazetesi Ortağı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Geylani Topaloğlu’nun 6 yaşındaki kızı Bilge Topaloğlu, bebekliğinden bu yana kestirmediği saçlarını kestirerek ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyasına bağışladı. Kaför Zerrin Yüksel tarafından özenle kesilen Bilge’nin saçları, ailesi tarafından Kanser Savaşçıları Derneği’ne gönderildi. Dernek, en az 30 santimetre civarındaki sağlıklı, mutlaka kuru ve birkaç yerinden toplanmış ya da tercihen birkaç parça halinde örgülü saçları alıyor. Açıcı ya da permalı saçlar ise kabul edilmiyor.
Alanya'nın komşusu Gazipaşa'da 6 yaşındaki Bilge Topaloğlu, bebekliğinden bu yana kestirmediği saçlarını ailesinin de isteği doğrultusunda Kanser Savaşçıları Derneği’nin yürüttüğü ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyasına bağışladı.

Türkiye’de, kanser tanısı alan kişilerin tedavi süresinde yaşadığı sorunlara ve zorluklara göğüs germek için kurulan Kanser Savaşçıları Derneği, tedavi gören hastalara moral vermek için önemli bir kampanya başlatmıştı. Tedavi sürecinde saçları dökülen hastalar için gerçek saçlardan peruk yaptıran dernek, kadın ve erkeklerin yapacağı saç bağışlarını bekliyor. Kanser Savaşçıları Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyası ise yurt içinde ve yurt dışında büyük ilgi görüyor. Kampanyaya Gazipaşa’dan destek veren Manşet Gazetesi Ortağı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Geylani Topaloğlu’nun 6 yaşındaki kızı Bilge Topaloğlu, bebekliğinden bu yana kestirmediği saçlarını kestirerek ‘Saçım Saçın Olsun’ kampanyasına bağışladı.
Kaför Zerrin Yüksel tarafından özenle kesilen Bilge’nin saçları, ailesi tarafından Kanser Savaşçıları Derneği’ne gönderildi. Dernek, en az 30 santimetre civarındaki sağlıklı, mutlaka kuru ve birkaç yerinden toplanmış ya da tercihen birkaç parça halinde örgülü saçları alıyor. Açıcı ya da permalı saçlar ise kabul edilmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop