mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Vefa projesiyle yaşlı ve engellilerin talepleri karşılanıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2023 - 13:51, Güncelleme: 07.07.2023 - 13:06
 

Vefa projesiyle yaşlı ve engellilerin talepleri karşılanıyor

Vefa projesiyle yaşlı ve engellilerin talepleri karşılanıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşlı ve engellilerin ihtiyaçları "Vefa" projesiyle karşılanıyor. Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, son bir haftada 87 hane ziyareti gerçekleştirdi.Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan "Vefa" projesi ekipleri, 53 mahallede çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son bir haftada 87 hane ziyareti gerçekleştirdi. projede görevli ekipler Aydın, Çimenbağ, Ilıcaköy, Yeniköy, Gökçesaray, Doğanca, Macar, Beyrebucak, Akoluk, İstiklal, Göçük, Gökçebelen, Zeytinada, Ekmel, Karatepe, Şahinler, Küçüklü, Çile, Gürçam ve Gazi mahallelerine yaptıkları ziyaretlerde tespit ettikleri yaşlı ve engelli vatandaşların hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçlarını karşıladılar.Zaruri ihtiyaçlar karşılandıKonuyla ilgili açıklama yapan SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, “Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi olarak önceden tespit ettiğimiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Program kapsamında yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin haneleri temizlendi, yayık ayranları yapıldı, yemekleri pişirildi, yufka ekmek yapımına yardım edildi, bahçe otları temizlendi, camları silindi, bahçeleri sulandı, kişisel ve öz bakımları yapıldı. Yapılan hane ziyaretlerinde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlenerek sorunlarına yerinde şahit oluyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet edilip onların gönülleri alıyoruz. Bir gün değil her gün onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Yaşlılarımız bize Allah’ın emanetidir. Biz yaşlılarımızın dualarına muhtacız. Biz Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak onların her daim dualarını almaya devam edeceğiz” dedi.
Vefa projesiyle yaşlı ve engellilerin talepleri karşılanıyor
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşlı ve engellilerin ihtiyaçları "Vefa" projesiyle karşılanıyor. Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, son bir haftada 87 hane ziyareti gerçekleştirdi.
Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan "Vefa" projesi ekipleri, 53 mahallede çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son bir haftada 87 hane ziyareti gerçekleştirdi. projede görevli ekipler Aydın, Çimenbağ, Ilıcaköy, Yeniköy, Gökçesaray, Doğanca, Macar, Beyrebucak, Akoluk, İstiklal, Göçük, Gökçebelen, Zeytinada, Ekmel, Karatepe, Şahinler, Küçüklü, Çile, Gürçam ve Gazi mahallelerine yaptıkları ziyaretlerde tespit ettikleri yaşlı ve engelli vatandaşların hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçlarını karşıladılar.

Zaruri ihtiyaçlar karşılandı
Konuyla ilgili açıklama yapan SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, “Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi olarak önceden tespit ettiğimiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Program kapsamında yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin haneleri temizlendi, yayık ayranları yapıldı, yemekleri pişirildi, yufka ekmek yapımına yardım edildi, bahçe otları temizlendi, camları silindi, bahçeleri sulandı, kişisel ve öz bakımları yapıldı. Yapılan hane ziyaretlerinde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlenerek sorunlarına yerinde şahit oluyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet edilip onların gönülleri alıyoruz. Bir gün değil her gün onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Yaşlılarımız bize Allah’ın emanetidir. Biz yaşlılarımızın dualarına muhtacız. Biz Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak onların her daim dualarını almaya devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop