mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Kuaför ve Berber Tarifeleri Zamlandı

Gündem 12.07.2023 - 22:00, Güncelleme: 12.07.2023 - 22:00
 

Alanya'da Kuaför ve Berber Tarifeleri Zamlandı

Döviz,asgari ücret ve KDV oranlarındaki artış nedeni ile akaryakıttan şekere, ekmekten yağa pek çok temel gıda malzemesine zam üstüne zam gelirken, vatandaşın zaruri ihtiyaçlarının başında gelen berber ve kuaför tarifesine de zam geldi.

Alanya’da Temmuz 2023 itibariyle uygulanacak tarifede; Saç tıraşı 300 TL, Sakal tıraşı 150 TL, Fön 100 TL, Ağda 150 TL, Saç yıkama 100 TL, çocuk tıraşı 200 TL, Saç ustura 300 TL, Saç boyama 500 TL, Manikür 300 TL, Pedikür 400 TL, Cilt bakımı 350 TL ve Komple masaj 300 TL olarak belirlenen fiyat listesi Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafıNdan berber ve kuaförlere tebliğ edildi.  ALANYA'DA 550 TL , NİĞDE'DE 150 TL Öte yandan Temmuz 2023  itibariyle Niğde ilinde berberlerde uygulanacak tarifelere bakıldığı takdirde aradaki uçurum vatandaşın dikkatinden kaçmadı. Niğde'de berberlerin fiyat listesinde Saç Sakal Traşı ve Yıkama ücreti 150 TL iken aynı hizmetler için Alanya'da vatandaş 550 TL ödüyor. Bu duruma vatandaş tepki gösterirken, artan kira ve maliyetler nedeni ile diğer şehirlerin kıyaslanmaması gerektiği belirten esnaflar, Alanya'da eski siyasiler tarafından sıkça kullanılan  'Alanya'da yaşamanın bir bedeli var' sözünü akıllara getirdi.  İŞTE TARİFE LİSTELERİ  
Döviz,asgari ücret ve KDV oranlarındaki artış nedeni ile akaryakıttan şekere, ekmekten yağa pek çok temel gıda malzemesine zam üstüne zam gelirken, vatandaşın zaruri ihtiyaçlarının başında gelen berber ve kuaför tarifesine de zam geldi.

Alanya’da Temmuz 2023 itibariyle uygulanacak tarifede; Saç tıraşı 300 TL, Sakal tıraşı 150 TL, Fön 100 TL, Ağda 150 TL, Saç yıkama 100 TL, çocuk tıraşı 200 TL, Saç ustura 300 TL, Saç boyama 500 TL, Manikür 300 TL, Pedikür 400 TL, Cilt bakımı 350 TL ve Komple masaj 300 TL olarak belirlenen fiyat listesi Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafıNdan berber ve kuaförlere tebliğ edildi. 

ALANYA'DA 550 TL , NİĞDE'DE 150 TL

Öte yandan Temmuz 2023  itibariyle Niğde ilinde berberlerde uygulanacak tarifelere bakıldığı takdirde aradaki uçurum vatandaşın dikkatinden kaçmadı. Niğde'de berberlerin fiyat listesinde Saç Sakal Traşı ve Yıkama ücreti 150 TL iken aynı hizmetler için Alanya'da vatandaş 550 TL ödüyor. Bu duruma vatandaş tepki gösterirken, artan kira ve maliyetler nedeni ile diğer şehirlerin kıyaslanmaması gerektiği belirten esnaflar, Alanya'da eski siyasiler tarafından sıkça kullanılan  'Alanya'da yaşamanın bir bedeli var' sözünü akıllara getirdi. 

İŞTE TARİFE LİSTELERİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop