mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Toklu’dan 15 Temmuz Mesajı

Siyaset 14.07.2023 - 12:55, Güncelleme: 14.07.2023 - 12:55
 

Başkan Toklu’dan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toklu mesajında; “Anadolu topraklarını bin yıldır kendine yurt edinmiş olan aziz Milletimiz bağımsızlık, özgürlük, güven ve refah içerisinde yaşama anlayışını hâkim kılmak için geçmişten bugüne ağır bedeller ödemiştir. Milletimiz kendisini bölmek, parçalamak, diz çöktürmek isteyenlere karşı göğsündeki iman ateşini mücadele azmi ve kararlılığıyla birleştirip her daim yekvücut olarak mücadele etmiştir. 15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütünce, Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur.  Milli birliğimizi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi;  Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve dik duruşu, canını seve seve feda etmekten çekinmeyen Aziz Milletimizin, kadını, erkeği, yaşlısı, genci, çocuğu ile silaha, tanka, topa, uçağa karşı  şanlı direnişi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kahraman askerlerimizin kararlılığı ve Emniyet güçlerimizin cansiperane mücadelesi sayesinde darbecilere hak ettiği dersi vermiş,  hedefine ulaşamadan engellenmiştir. Bu hain darbe teşebbüsüne, geçit vermeyen Aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbeci hainlere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 7.  yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” dedi.
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toklu mesajında; “Anadolu topraklarını bin yıldır kendine yurt edinmiş olan aziz Milletimiz bağımsızlık, özgürlük, güven ve refah içerisinde yaşama anlayışını hâkim kılmak için geçmişten bugüne ağır bedeller ödemiştir. Milletimiz kendisini bölmek, parçalamak, diz çöktürmek isteyenlere karşı göğsündeki iman ateşini mücadele azmi ve kararlılığıyla birleştirip her daim yekvücut olarak mücadele etmiştir.

15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütünce, Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur. 

Milli birliğimizi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi;  Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve dik duruşu, canını seve seve feda etmekten çekinmeyen Aziz Milletimizin, kadını, erkeği, yaşlısı, genci, çocuğu ile silaha, tanka, topa, uçağa karşı  şanlı direnişi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kahraman askerlerimizin kararlılığı ve Emniyet güçlerimizin cansiperane mücadelesi sayesinde darbecilere hak ettiği dersi vermiş,  hedefine ulaşamadan engellenmiştir.

Bu hain darbe teşebbüsüne, geçit vermeyen Aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbeci hainlere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 7.  yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop