mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Muhtar Boz, ASAT’ın Alanya’ya Devrini İstedi

Gündem 27.08.2021 - 12:37, Güncelleme: 27.08.2021 - 12:37
 

Muhtar Boz, ASAT’ın Alanya’ya Devrini İstedi

Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla içme suyu sorunu için isyan etti. Muhtar Boz,” ASAT, Alanya Belediyesi’ne devredilmeli. Başkanımız Adem Murat Yücel, bu sorunun üstesinden gelir.” dedi.

Alanya’nın Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, mahallede yaşanan içme suyu sorunu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak isyan etti. ASAT’ın Alanya Belediyesi’ne devredilmesi gerektiğini dile getiren Muhtar Boz, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanım ve değerli ASAT Genel Müdürüm, Elikesik Mahallesi’nde aylardır su sorununu çözemiyoruz. Sebebi nedir? nedendir? Bilinmiyor. Bir sondaj makinesi getiremedik. Bence benim fikrim Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT’ı Alanya Belediyesi’ne acil devretmeli. Alanya Belediye Başkanımız bu sorunun üstesinden gelir ve insanlar susuzluktan kurtulur. Kusura bakma ASAT bir adım ilerlemiyorsunuz ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Sorun her geçen gün daha da büyüyor. Darılmaca gücenmece yok ama sınıfta kaldınız ASAT. İnsanlar perişan, günlük su yok diyen 100 kişi arıyor. İnsanlara sizin söylediklerinizi söylüyorum, oda artık yalama yaptı. Ben artık yağmurlara umut bağladım ASAT’a değil. Sster sorunu çözün isterseniz çözmeyin oda sizin sorunuz. Değerli Elikesik halkımız içme suyu sorunumuz her geçen gün büyüyor. Evinize gelen su varsa idareli kullanalım az kaldı yağmurların yağmasına ha gayret saygılarımla."  
Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla içme suyu sorunu için isyan etti. Muhtar Boz,” ASAT, Alanya Belediyesi’ne devredilmeli. Başkanımız Adem Murat Yücel, bu sorunun üstesinden gelir.” dedi.

Alanya’nın Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, mahallede yaşanan içme suyu sorunu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak isyan etti. ASAT’ın Alanya Belediyesi’ne devredilmesi gerektiğini dile getiren Muhtar Boz, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Büyükşehir Belediye Başkanım ve değerli ASAT Genel Müdürüm, Elikesik Mahallesi’nde aylardır su sorununu çözemiyoruz. Sebebi nedir? nedendir? Bilinmiyor. Bir sondaj makinesi getiremedik. Bence benim fikrim Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT’ı Alanya Belediyesi’ne acil devretmeli. Alanya Belediye Başkanımız bu sorunun üstesinden gelir ve insanlar susuzluktan kurtulur.

Kusura bakma ASAT bir adım ilerlemiyorsunuz ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Sorun her geçen gün daha da büyüyor. Darılmaca gücenmece yok ama sınıfta kaldınız ASAT.

İnsanlar perişan, günlük su yok diyen 100 kişi arıyor. İnsanlara sizin söylediklerinizi söylüyorum, oda artık yalama yaptı. Ben artık yağmurlara umut bağladım ASAT’a değil. Sster sorunu çözün isterseniz çözmeyin oda sizin sorunuz.

Değerli Elikesik halkımız içme suyu sorunumuz her geçen gün büyüyor. Evinize gelen su varsa idareli kullanalım az kaldı yağmurların yağmasına ha gayret saygılarımla."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop