mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya'dan Şehitler İçin Dua

Gündem 27.12.2023 - 09:14, Güncelleme: 27.12.2023 - 09:14
 

MHP Alanya'dan Şehitler İçin Dua

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 asker için MHP Alanya İlçe Başkanlığında Kur’an-ı Kerim okunarak, şehitlere dualar edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkalığında Kuzey Irak’ta hain terör örgütlerinin şehit ettiği 12 kahraman Mehmetçik için düzenlenen programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları,Ülkü Ocakları Başkanı Abdülhadi Yüksel, Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.  MHP Alanya İlçe Başkalığından yapılan açıklamada; "MYK Üyemiz 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanımız Abdülhadi Yüksel, Alanya Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımı ile Kuzey Irak’ta hain terör örgütlerinin şehit ettiği 12 kahraman Mehmetçiğimiz için dua programı düzenledik. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla bir kez daha andık. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun…” denildi..  
Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 asker için MHP Alanya İlçe Başkanlığında Kur’an-ı Kerim okunarak, şehitlere dualar edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkalığında Kuzey Irak’ta hain terör örgütlerinin şehit ettiği 12 kahraman Mehmetçik için düzenlenen programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları,Ülkü Ocakları Başkanı Abdülhadi Yüksel, Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. 
MHP Alanya İlçe Başkalığından yapılan açıklamada; "MYK Üyemiz 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanımız Abdülhadi Yüksel, Alanya Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımı ile Kuzey Irak’ta hain terör örgütlerinin şehit ettiği 12 kahraman Mehmetçiğimiz için dua programı düzenledik. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla bir kez daha andık. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun…” denildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop