mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mehmet Erken: ‘Hedef Avrupa’

Spor 02.01.2024 - 11:47, Güncelleme: 02.01.2024 - 11:47
 

Mehmet Erken: ‘Hedef Avrupa’

Brand Group Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, TRT Spor ve Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada hedeflerinin Avrupa'ya gitmek olduğunu açıkladı.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Brand Group Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı’nın durumuyla ilgili TRT Spor ve Anadolu Ajansı’na açıklama yapan Başkan Erken şunları söyledi: “Yeni hocalarımızla birlikte önce strateji belirledik. Takımımızı önce bölgesel amatör sonra ikinci lig sonra birinci lig sonra süper lige çıkararak hedefimize ulaştık. Amacımız burada iyi mücadele ederek ilk dörtte, beşte yer alarak Avrupaya’ya gidebilmek. Şuan beşinci sıradayız, üstümüzdeki takımla bir maç farkımız var. İkinci yarıda bu performansla devam edersek, üstümüzdeki takımı da yenebiliriz, ilk 4’te bitirip direkte gidebiliriz. Olmaz diye bişey yok. Sezona 8’de 8’le başladık. Oda moral ve motivasyon açısından çok önemliydi. Başarı geldikçe inanç daha çok arttı. İnşallah bundan sonraki süreçte de devamını getirir, takımımızı Avrupa’ya göndeririz.”
Brand Group Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, TRT Spor ve Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada hedeflerinin Avrupa'ya gitmek olduğunu açıkladı.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Brand Group Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı’nın durumuyla ilgili TRT Spor ve Anadolu Ajansı’na açıklama yapan Başkan Erken şunları söyledi:

“Yeni hocalarımızla birlikte önce strateji belirledik. Takımımızı önce bölgesel amatör sonra ikinci lig sonra birinci lig sonra süper lige çıkararak hedefimize ulaştık. Amacımız burada iyi mücadele ederek ilk dörtte, beşte yer alarak Avrupaya’ya gidebilmek. Şuan beşinci sıradayız, üstümüzdeki takımla bir maç farkımız var. İkinci yarıda bu performansla devam edersek, üstümüzdeki takımı da yenebiliriz, ilk 4’te bitirip direkte gidebiliriz. Olmaz diye bişey yok. Sezona 8’de 8’le başladık. Oda moral ve motivasyon açısından çok önemliydi. Başarı geldikçe inanç daha çok arttı. İnşallah bundan sonraki süreçte de devamını getirir, takımımızı Avrupa’ya göndeririz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop