mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mehmet Şarani Tavlı’dan Mahalle Başkanları İle Buluştu

Gündem 05.01.2024 - 13:46, Güncelleme: 05.01.2024 - 13:46
 

Mehmet Şarani Tavlı’dan Mahalle Başkanları İle Buluştu

Mahalle başkanları ile bir araya gelen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “Alanya’mızda Cumhur İttifakı’mız ile birlikte tekrardan zafere ulaşmak için uyum içerisinde hareket edeceğiz” dedi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, ilçe teşkilatında düzenlediği toplantıda mahalle başkanları ile bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi, 2024 yerel seçimleri ve mahallelerdeki teşkilat çalışmaları oldu. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’ndaki toplantıda partinin 2024 yerel seçimleri için belirlediği stratejiler ve hedefler detaylı şekilde ele alındı. Mahalle başkanları ise mahallelerde yürüttükleri çalışmaları ve faaliyetleri Tavlı’ya iletti. Tavlı toplantının ardından yapmış olduğu açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Ocak 2024 tarihinde açıklayacağı seçim beyannamesi ve ‘Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir’ sloganı ile hareketle Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni tekrardan AK Parti Belediyeciliği ile buluşturarak 2019’da yarım kalan, bir türlü tamamlanamayan projeleri üstlerine bir fazlasını koyarak yenilerini inşa etmek için tüm teşkilat kademelerimizle büyük bir gayretle çalışacağız. Alanya’mızda Cumhur İttifakı’mız ile birlikte tekrardan zafere ulaşmak için uyum içerisinde hareket edeceğiz” dedi.
Mahalle başkanları ile bir araya gelen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “Alanya’mızda Cumhur İttifakı’mız ile birlikte tekrardan zafere ulaşmak için uyum içerisinde hareket edeceğiz” dedi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, ilçe teşkilatında düzenlediği toplantıda mahalle başkanları ile bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi, 2024 yerel seçimleri ve mahallelerdeki teşkilat çalışmaları oldu.
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’ndaki toplantıda partinin 2024 yerel seçimleri için belirlediği stratejiler ve hedefler detaylı şekilde ele alındı. Mahalle başkanları ise mahallelerde yürüttükleri çalışmaları ve faaliyetleri Tavlı’ya iletti. Tavlı toplantının ardından yapmış olduğu açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Ocak 2024 tarihinde açıklayacağı seçim beyannamesi ve ‘Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir’ sloganı ile hareketle Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni tekrardan AK Parti Belediyeciliği ile buluşturarak 2019’da yarım kalan, bir türlü tamamlanamayan projeleri üstlerine bir fazlasını koyarak yenilerini inşa etmek için tüm teşkilat kademelerimizle büyük bir gayretle çalışacağız. Alanya’mızda Cumhur İttifakı’mız ile birlikte tekrardan zafere ulaşmak için uyum içerisinde hareket edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop