mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Özçelik, Engelli Sporcuya Söz Verdi

Siyaset 19.01.2024 - 17:42, Güncelleme: 19.01.2024 - 17:42
 

Özçelik, Engelli Sporcuya Söz Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik halkla buluşmalarına engelli bireyler ve ailelerinden başladı. Engelli ailelerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda dile getirilen sorunlar duygusal anlar yaşanmasına da neden oldu.

Özçelik, toplantıya emekli öğretmen olan eşi Canan Özçelik ve avukat - iş insanı kızı Gamze Özçelik Karabacak ile birlikte katıldı. Engelli yakınları yaşadıkları sorunları aktarırken Özçelik, notlar alarak çözüm sözü verdi. Özçelik, toplantının organize edilmesine katkı sağlayan Patika Derneği ve Engelsiz Yaşamevi Derneği yöneticilerine teşekkür etti.  Paralimpik bilek güreşi sporcusu Armağan Nebi Tırtıkoğlu, kişisel çabalarıyla ve çevresinin katkılarıyla kendisinin 8 ayrı şampiyonluk elde ettiğini; buna karşın, Alanya’da düzenli çalışabileceği bir yer olmadığını, herhangi bir maddi destek de görmediklerini ifade etti. Tırtıkoğlu, elde ettiği 8 şampiyonluğa karşın maddi yetersizlik nedeniyle çok istediği halde Paris Olimpiyatlarına katılamayacağını anlattı.    Tırtıkoğlu’nun konuşmasından sonra Özçelik, Armağan Nebi Tırtıkoğlu’na dönerek “Sana Özçelik sözü, o olimpiyatlara seni göndereceğim, teknik kısmı sana ait olmak üzere her türlü maddi desteği bizzat ben karşılayacağım” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik halkla buluşmalarına engelli bireyler ve ailelerinden başladı. Engelli ailelerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda dile getirilen sorunlar duygusal anlar yaşanmasına da neden oldu.

Özçelik, toplantıya emekli öğretmen olan eşi Canan Özçelik ve avukat - iş insanı kızı Gamze Özçelik Karabacak ile birlikte katıldı. Engelli yakınları yaşadıkları sorunları aktarırken Özçelik, notlar alarak çözüm sözü verdi. Özçelik, toplantının organize edilmesine katkı sağlayan Patika Derneği ve Engelsiz Yaşamevi Derneği yöneticilerine teşekkür etti. 
Paralimpik bilek güreşi sporcusu Armağan Nebi Tırtıkoğlu, kişisel çabalarıyla ve çevresinin katkılarıyla kendisinin 8 ayrı şampiyonluk elde ettiğini; buna karşın, Alanya’da düzenli çalışabileceği bir yer olmadığını, herhangi bir maddi destek de görmediklerini ifade etti. Tırtıkoğlu, elde ettiği 8 şampiyonluğa karşın maddi yetersizlik nedeniyle çok istediği halde Paris Olimpiyatlarına katılamayacağını anlattı.   
Tırtıkoğlu’nun konuşmasından sonra Özçelik, Armağan Nebi Tırtıkoğlu’na dönerek “Sana Özçelik sözü, o olimpiyatlara seni göndereceğim, teknik kısmı sana ait olmak üzere her türlü maddi desteği bizzat ben karşılayacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop