mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Depremzedelerin Duruşması Ertelendi

Gündem 08.02.2024 - 10:07, Güncelleme: 08.02.2024 - 10:07
 

Alanya’da Depremzedelerin Duruşması Ertelendi

Alanya’da 3 Mart 2023’te depremzedelere çarparak 3 kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan tutuklu sürücü Onur T.E’nin üçüncü duruşması 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme sürücünün tutukluluğuna devam kararı vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen üçüncüduruşmaya Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu yargılanan sanık Onur T.E. SEGBİS’le katılırken, sanık ve müşteki avukatları hazır bulundu. Duruşmaya tutuklu sürücünün yakınları katılırken, mağdurlar duruşmaya gelmediler. Müşteki avukatı, sanık sürücü Onur T.E’nincezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatı da kamera görüntülerinin incelenmesini talep ederek müvekkilinin tutuksuz yargılanmasını ve tahliyesine karar verilmesini istedi. TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti taksirle 3 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına sebep olan sürücü Onur T.E’nin tutukluluğunun devamına ve eksiklerinin giderilmesi için duruşmanın ertelenmesine karar verdi.   OLAYIN GEÇMİŞİ Kaza 3 Mart 2023 tarihinde Mahmutlar Mahallesi, Mehmet Çakır Caddesi kavşağında meydana geldi. Gazipaşa istikametinden gelen Onur T.E. (30) idaresindeki 07 NT 799 plakalı hafif ticari araç ile kavşaktan dönmeye çalışan Emin Zan kontrolündeki 31 YD 233 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulunan İnci Güler ve Başak Güler yola savrulurken, otomobilde bulunan Ali Can Güler, Ahmet Çınar Zan, Emin Zan, Fulya Zan ve Melis Bade Zan da yaralandılar. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan İnci Güler'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlerken,yaralanan Başak Güler, Ahmet Çınar Zan, Emin Zan, Fulya Zan ve Melis Bade Zan, Ali Can Güler ve Melis Bade Zan hastaneye kaldırıldılar. Yaralılardan Başak Güler ve Ali Can Güler hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından hafif ticari araç sürücüsü Onur T.E. jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Alanya’da 3 Mart 2023’te depremzedelere çarparak 3 kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan tutuklu sürücü Onur T.E’nin üçüncü duruşması 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme sürücünün tutukluluğuna devam kararı vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen üçüncüduruşmaya Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu yargılanan sanık Onur T.E. SEGBİS’le katılırken, sanık ve müşteki avukatları hazır bulundu. Duruşmaya tutuklu sürücünün yakınları katılırken, mağdurlar duruşmaya gelmediler. Müşteki avukatı, sanık sürücü Onur T.E’nincezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatı da kamera görüntülerinin incelenmesini talep ederek müvekkilinin tutuksuz yargılanmasını ve tahliyesine karar verilmesini istedi.

TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti taksirle 3 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına sebep olan sürücü Onur T.E’nin tutukluluğunun devamına ve eksiklerinin giderilmesi için duruşmanın ertelenmesine karar verdi.  

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kaza 3 Mart 2023 tarihinde Mahmutlar Mahallesi, Mehmet Çakır Caddesi kavşağında meydana geldi. Gazipaşa istikametinden gelen Onur T.E. (30) idaresindeki 07 NT 799 plakalı hafif ticari araç ile kavşaktan dönmeye çalışan Emin Zan kontrolündeki 31 YD 233 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulunan İnci Güler ve Başak Güler yola savrulurken, otomobilde bulunan Ali Can Güler, Ahmet Çınar Zan, Emin Zan, Fulya Zan ve Melis Bade Zan da yaralandılar. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan İnci Güler'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlerken,yaralanan Başak Güler, Ahmet Çınar Zan, Emin Zan, Fulya Zan ve Melis Bade Zan, Ali Can Güler ve Melis Bade Zan hastaneye kaldırıldılar. Yaralılardan Başak Güler ve Ali Can Güler hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından hafif ticari araç sürücüsü Onur T.E. jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop