mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Modanın Yeni Adresi

Yaşam 15.10.2021 - 15:40, Güncelleme: 15.10.2021 - 15:53
 

Alanya’da Modanın Yeni Adresi

Alanya’da kaliteyi uygun fiyatlara sunan şıklık ve zerafetin adresi C&G moda ekim ayı itibari ile faaliyete geçti .

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi Eczacılar Sokakta hizmet vermeye başlayan şıklık ve zerafetin adresi C&G Moda kısa sürede Alanyalı kadınların uğrak adresi oldu. Ürün çeşitliliği ile dikkat çeken mağaza müşterilerine memnuiyet garantisi veriyor.  C&G Moda hakkında bilgi veren işletme sahibi Cansu Gökçe "Kıyafetin içinde rahat edilebilmesi , kaliteli ve herkes tarafından ulaşabilir olmasına çok dikkat ediyorum . Kişinin  kendini rahat hissettiği kıyafetleri giymek insana mutluluğu da beraberinde getiriyor. Moda kişinin kendisidir aslında. Güncel gelişmelerin ve değişimlerin karakter bulmuş halini ortaya koymak gerekiyor Genç bir müşteri kitlemiz var modayı ve giyinmeyi seven dikkatlerini çekmek tercih edilmek güzel duygu . En yeni modeller ve uygun fiyat garantisiyle hizmetinizdeyiz " ifadelerine yer verdi.
Alanya’da kaliteyi uygun fiyatlara sunan şıklık ve zerafetin adresi C&G moda ekim ayı itibari ile faaliyete geçti .

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi Eczacılar Sokakta hizmet vermeye başlayan şıklık ve zerafetin adresi C&G Moda kısa sürede Alanyalı kadınların uğrak adresi oldu. Ürün çeşitliliği ile dikkat çeken mağaza müşterilerine memnuiyet garantisi veriyor. 

C&G Moda hakkında bilgi veren işletme sahibi Cansu Gökçe "Kıyafetin içinde rahat edilebilmesi , kaliteli ve herkes tarafından ulaşabilir olmasına çok dikkat ediyorum . Kişinin  kendini rahat hissettiği kıyafetleri giymek insana mutluluğu da beraberinde getiriyor. Moda kişinin kendisidir aslında. Güncel gelişmelerin ve değişimlerin karakter bulmuş halini ortaya koymak gerekiyor
Genç bir müşteri kitlemiz var modayı ve giyinmeyi seven dikkatlerini çekmek tercih edilmek güzel duygu .
En yeni modeller ve uygun fiyat garantisiyle hizmetinizdeyiz " ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop