mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kanser Taraması Başladı

Sağlık 02.11.2021 - 14:06, Güncelleme: 02.11.2021 - 14:06
 

Alanya’da Kanser Taraması Başladı

Alanya Belediyesi ve Kepez Belediyesinin işbirliğinde, meme, bağırsak ve rahim ağzı kanseri taraması Mahmutlar Mahallesinde gerçekleştiriliyor.

Kanserde erken tanı ve tedavinin hayat kurtardığı mottosuyla yola çıkan Alanya Belesiyesi ve Kepez Belediyesi, sağlık alanında bir hizmete daha imza atıyor. Alanya Belesiyesi  ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle, kanser taraması gerçekleştiriyor. Mahmutlar Mahallesi muhtarlık önünde başlayan kanser taraması  2-3 Kasım tarihleri arasında kanser taramaları, hafta için 09.00  ile 17.00 saatleri arasında yapılacak.  Meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser taramaları gerçekleştiriliyor. Sağlık verilerine göre; kanser, sebebi bilinen ölümlerin en başında gelirken meme kanseri de kadınların en sık yakalandıkları hastalıkların başında geliyor. Son yıllarda artarak, kendisini daha çok belli eden kansere karşı, erken tanı ve tedavi büyük avantaj olarak gözükmektedir.  KANSER TARAMASI MEME-BAĞIRSAK VE RAHİM AĞZI KANSERİ 2-3 KASIM 2021 09.00 - 17.00 ARASI MAHMUTLAR MAHALLESİ, MUHTARLIK ÖNÜ YAPILACAK İŞLEMLER ; Meme Kanseri 40-69 yaş aralığı, Rahim Ağzı Kanseri 30-65 yaş aralığı, Bağırsak Kanseri 50-70 yaş aralığı.
Alanya Belediyesi ve Kepez Belediyesinin işbirliğinde, meme, bağırsak ve rahim ağzı kanseri taraması Mahmutlar Mahallesinde gerçekleştiriliyor.

Kanserde erken tanı ve tedavinin hayat kurtardığı mottosuyla yola çıkan Alanya Belesiyesi ve Kepez Belediyesi, sağlık alanında bir hizmete daha imza atıyor. Alanya Belesiyesi  ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle, kanser taraması gerçekleştiriyor. Mahmutlar Mahallesi muhtarlık önünde başlayan kanser taraması  2-3 Kasım tarihleri arasında kanser taramaları, hafta için 09.00  ile 17.00 saatleri arasında yapılacak.  Meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser taramaları gerçekleştiriliyor.

Sağlık verilerine göre; kanser, sebebi bilinen ölümlerin en başında gelirken meme kanseri de kadınların en sık yakalandıkları hastalıkların başında geliyor. Son yıllarda artarak, kendisini daha çok belli eden kansere karşı, erken tanı ve tedavi büyük avantaj olarak gözükmektedir. 

KANSER TARAMASI

MEME-BAĞIRSAK VE RAHİM AĞZI KANSERİ
2-3 KASIM 2021
09.00 - 17.00 ARASI
MAHMUTLAR MAHALLESİ, MUHTARLIK ÖNÜ

YAPILACAK İŞLEMLER ;

Meme Kanseri 40-69 yaş aralığı,
Rahim Ağzı Kanseri 30-65 yaş aralığı,
Bağırsak Kanseri 50-70 yaş aralığı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop