mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Büfeler Tek Tip Oluyor

Gündem 02.11.2021 - 22:51, Güncelleme: 02.11.2021 - 23:03
 

Alanya’da Büfeler Tek Tip Oluyor

Alanya Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Alanya Belediye binasında düzenlenen meclis toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Meclise MHP Grubu'ndan Kerim Aydoğan, AK Parti Grubu'ndan Ahmet Dayanç, İYİ Parti Grubu'ndan Hasan Basar, Halit Öztürk ve Hacı Mevlüt Zavlak mazeret bildirerek katılmadılar. Mecliste konuşan Başkan Yücel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük coşkuyla kutladıklarını söyledi. Yücel, "10-16 Kasın Atatürk'ü Anma Haftası nedeniyle Atatürk'ü saygı, sevgi ve şükranla anıyorum. Öğretmenlerin de Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Alanya Belediyesi olarak Enerji Kentler Birliği Üyesi olduk. Alanya’nın marka değerine yeni bir ürün daha kazandırıyoruz. Alaiye su markasının logolu tescilini yapıldı. Alanya’mıza hayırlı olsun. Kurum ve kuruluşlardan izinleri alındı. Okurcalar'da 3 bin metrekare arazi üzerinde kurulacak olan su fabrikası ilk etapta Alanya halkın evlerine ucuz su ulaştırmak üzere planlandı. Fabrikada 15-20 kişiye istihdam sağlanacak. Çağımızın son teknolojisi makinelerle el değmeden şişelenecek ve en kısa sürede de hizmet vermeye başlayacağız. Bu bölgedeki tek ruhsatlı fabrika diyebiliriz” dedi. Yücel, konuşmasının sonunda 5 Kasım’da başlayacak ve 6 Kasım'da devam edecek Alanya'nın fethinin 800. yıl kutlama programına tüm halkı davet etti. Yücel, sağlıkçılar için düzenlenecek vefa ve şükran konserinin hava muhalefeti nedeniyle 3 Kasım’a ertelendiğini söyledi.  “BÜFELERİ TEK TİPE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ” Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Standartlara uygun ve kullanılabilecek şekilde 91 büfe var. 29 tane de Alanya merkezde var. Bunların sözleşmeleri de bitiyor. Bu 91 taneyi ALTİD ile birlikte tek tip projeye dönüştürüyoruz. Tebligat yaptığımız 6 tane yerden itiraz oldu. Bundan ikisinin sonucu geldi. Biz burayı bir disiplin altına almak, imaj oluşturmak istiyoruz. Oba bölgesindeki o keşmekeşliği biliyorsunuz. Merkezdeki sistemin aynısını uygulamak istiyoruz. Bunun yanında bölgesel olarak halk plajlarını da çoğaltmayı düşünüyoruz. Tahsisleri bekliyoruz. Önümüzdeki sezona yetişecek. Şimdilik bir tanesine başladılar. Bunu örnek olarak ALTİD yapıyor. Herkes de ona göre yapacak” diye konuştu.      
Alanya Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Alanya Belediye binasında düzenlenen meclis toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Meclise MHP Grubu'ndan Kerim Aydoğan, AK Parti Grubu'ndan Ahmet Dayanç, İYİ Parti Grubu'ndan Hasan Basar, Halit Öztürk ve Hacı Mevlüt Zavlak mazeret bildirerek katılmadılar. Mecliste konuşan Başkan Yücel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük coşkuyla kutladıklarını söyledi. Yücel, "10-16 Kasın Atatürk'ü Anma Haftası nedeniyle Atatürk'ü saygı, sevgi ve şükranla anıyorum. Öğretmenlerin de Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Alanya Belediyesi olarak Enerji Kentler Birliği Üyesi olduk. Alanya’nın marka değerine yeni bir ürün daha kazandırıyoruz. Alaiye su markasının logolu tescilini yapıldı. Alanya’mıza hayırlı olsun. Kurum ve kuruluşlardan izinleri alındı. Okurcalar'da 3 bin metrekare arazi üzerinde kurulacak olan su fabrikası ilk etapta Alanya halkın evlerine ucuz su ulaştırmak üzere planlandı. Fabrikada 15-20 kişiye istihdam sağlanacak. Çağımızın son teknolojisi makinelerle el değmeden şişelenecek ve en kısa sürede de hizmet vermeye başlayacağız. Bu bölgedeki tek ruhsatlı fabrika diyebiliriz” dedi. Yücel, konuşmasının sonunda 5 Kasım’da başlayacak ve 6 Kasım'da devam edecek Alanya'nın fethinin 800. yıl kutlama programına tüm halkı davet etti. Yücel, sağlıkçılar için düzenlenecek vefa ve şükran konserinin hava muhalefeti nedeniyle 3 Kasım’a ertelendiğini söyledi. 

“BÜFELERİ TEK TİPE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Standartlara uygun ve kullanılabilecek şekilde 91 büfe var. 29 tane de Alanya merkezde var. Bunların sözleşmeleri de bitiyor. Bu 91 taneyi ALTİD ile birlikte tek tip projeye dönüştürüyoruz. Tebligat yaptığımız 6 tane yerden itiraz oldu. Bundan ikisinin sonucu geldi. Biz burayı bir disiplin altına almak, imaj oluşturmak istiyoruz. Oba bölgesindeki o keşmekeşliği biliyorsunuz. Merkezdeki sistemin aynısını uygulamak istiyoruz. Bunun yanında bölgesel olarak halk plajlarını da çoğaltmayı düşünüyoruz. Tahsisleri bekliyoruz. Önümüzdeki sezona yetişecek. Şimdilik bir tanesine başladılar. Bunu örnek olarak ALTİD yapıyor. Herkes de ona göre yapacak” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop