mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Toklu, Bakan Çavuşoğlu İle Görüştü

Siyaset 03.11.2021 - 20:34, Güncelleme: 03.11.2021 - 20:34
 

Toklu, Bakan Çavuşoğlu İle Görüştü

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Ziyarette Alanya’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ve projelerle alakalı istişarelerde bulunan Başkan Toklu ve Bakan Çavuşoğlu, teşkilat çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundular. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Toklu; ‘‘Bugün Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ederek hükümetimizin Alanya’mıza yapmış olduğu mevcut yatırımların tek tek  değerlendirmesini yapıp tarafımıza iletilen talepleri Sayın Bakanımıza sunduk. Sayın Bakanımız bölgemizle alakalı iletmiş olduğumuz her talebi tek tek incelemekte ve gereğinin yapılması için desteklerini bizden esirgememektedir.  Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na bizlere göstermiş olduğu hüsnükabulleri ve Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Alanya'mız adına teşekkürlerimi iletiyorum. HER ŞEY ALANYA İÇİN’’ dedi.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Ziyarette Alanya’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ve projelerle alakalı istişarelerde bulunan Başkan Toklu ve Bakan Çavuşoğlu, teşkilat çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundular. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Toklu;

‘‘Bugün Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ederek hükümetimizin Alanya’mıza yapmış olduğu mevcut yatırımların tek tek  değerlendirmesini yapıp tarafımıza iletilen talepleri Sayın Bakanımıza sunduk. Sayın Bakanımız bölgemizle alakalı iletmiş olduğumuz her talebi tek tek incelemekte ve gereğinin yapılması için desteklerini bizden esirgememektedir. 

Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na bizlere göstermiş olduğu hüsnükabulleri ve Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Alanya'mız adına teşekkürlerimi iletiyorum.

HER ŞEY ALANYA İÇİN’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop