mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyalı Şehidin Ağabeyinden Türkkan'a Sert Tepki!

Gündem 14.11.2021 - 15:34, Güncelleme: 14.11.2021 - 15:34
 

Alanyalı Şehidin Ağabeyinden Türkkan'a Sert Tepki!

Lütfü Türkan'ın Bingöl'de, şehit yakınına küfür edip hakaret etmesinin ardından ülkenin dört bir yanından tepki yağdı. Gelen tepkilerden biri de Şehit Coşkun Nazilli'nin ağabeyi Mustafa Nazilli'den geldi.

Lütfü Türkan'ın Bingöl'de, şehit yakınına küfür edip hakaret etmesi ardıdan tüm Türkiye'den halen tepkiler gelmeye devam ederken, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen evli ve iki çocuk babası Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli'nin ağabeyi Mustafa Nazilli'de Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi. “BU ZEVAT ŞEREFSİZDİR ,ALÇAKTIR.!” Nazilli sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "Hasta yatağımdayım.Bu durumumu paylaşmayı da hiç sevmem.Kaç gündür bu sebepten ve eski hesabım kapatıldığından dolayı ya sabır dedim. Ama ben yiğit bir özel harekatçı olarak vatanı ve milleti için Şehit olmuş Coşkun Nazilli'nin abisiyim. Bir şehidin bacısına şerefsizin biri sinkaflı küfür ediyor alenen. Birileri de hiç utanmadan kaç gündür güzelleme yapıyorlar bu şerefsize ve yaptığı alçaklığa. Bende net olarak söylüyorum ;bu zevat şerefsizdir ,alçaktır.!" dedi.       
Lütfü Türkan'ın Bingöl'de, şehit yakınına küfür edip hakaret etmesinin ardından ülkenin dört bir yanından tepki yağdı. Gelen tepkilerden biri de Şehit Coşkun Nazilli'nin ağabeyi Mustafa Nazilli'den geldi.

Lütfü Türkan'ın Bingöl'de, şehit yakınına küfür edip hakaret etmesi ardıdan tüm Türkiye'den halen tepkiler gelmeye devam ederken, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen evli ve iki çocuk babası Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli'nin ağabeyi Mustafa Nazilli'de Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

“BU ZEVAT ŞEREFSİZDİR ,ALÇAKTIR.!”

Nazilli sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "Hasta yatağımdayım.Bu durumumu paylaşmayı da hiç sevmem.Kaç gündür bu sebepten ve eski hesabım kapatıldığından dolayı ya sabır dedim. Ama ben yiğit bir özel harekatçı olarak vatanı ve milleti için Şehit olmuş Coşkun Nazilli'nin abisiyim. Bir şehidin bacısına şerefsizin biri sinkaflı küfür ediyor alenen. Birileri de hiç utanmadan kaç gündür güzelleme yapıyorlar bu şerefsize ve yaptığı alçaklığa. Bende net olarak söylüyorum ;bu zevat şerefsizdir ,alçaktır.!" dedi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop