mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor’dan İndirimli Kombine

Spor 15.11.2021 - 13:58, Güncelleme: 15.11.2021 - 13:58
 

Alanyaspor’dan İndirimli Kombine

Alanyaspor'un Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda oynanacak olan Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında geçerli olacak 2021-2022 sezonu indirimli kombine bilet satışları başladı.

Aytemiz Alanyaspor'un Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda oynayacağı Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında geçerli olacak 2021-2022 sezonu indirimli kombine bilet satışları başladı. Kombine biletler, Aytemiz Alanyaspor Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden satışa sunuldu. Aytemiz Alanyaspor Passolig Kartlarının E-Bilet kullanım süresinin ise 31 Mayıs 2022 tarihine kadar uzatılması gerekiyor. Satışı işlemlerinde HES Kodu tanımlanması yapılacak ve hizmet bedeli, kombine bilet ücretinden ayrı olarak tahsil edilecek. Kombine bilet fiyatları şöyle: Maraton Tribün D-E-F bloklar: 750 TL Maraton Tribün A-B-C-G-H-I bloklar: 550 TL Kuzey Kale Arkası: 275 TL Roof Lounge Tribün (Güney Kale Arkası): 275 TL
Alanyaspor'un Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda oynanacak olan Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında geçerli olacak 2021-2022 sezonu indirimli kombine bilet satışları başladı.

Aytemiz Alanyaspor'un Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda oynayacağı Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında geçerli olacak 2021-2022 sezonu indirimli kombine bilet satışları başladı. Kombine biletler, Aytemiz Alanyaspor Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden satışa sunuldu. Aytemiz Alanyaspor Passolig Kartlarının E-Bilet kullanım süresinin ise 31 Mayıs 2022 tarihine kadar uzatılması gerekiyor. Satışı işlemlerinde HES Kodu tanımlanması yapılacak ve hizmet bedeli, kombine bilet ücretinden ayrı olarak tahsil edilecek.

Kombine bilet fiyatları şöyle:

Maraton Tribün D-E-F bloklar: 750 TL
Maraton Tribün A-B-C-G-H-I bloklar: 550 TL
Kuzey Kale Arkası: 275 TL
Roof Lounge Tribün (Güney Kale Arkası): 275 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop