mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Vaka Sayılarında Ciddi Artış

Sağlık 30.11.2021 - 09:07, Güncelleme: 30.11.2021 - 09:07
 

Alanya'da Vaka Sayılarında Ciddi Artış

Alanya'da vaka sayıları son 10 güne kıyasla ciddi bir artış gözlemlenirken vaka sayılarının yüzde 100 arttığı bildirildi.

Alanya Sağlık Müdürü Nadir Aldemir "Kasım ayında vakaların artacağını tahmin ediyorduk ancak şu anda vaka sayıları beklentimizin üzerinde artış göstermeye başladı. Özellikle delta varyantı çok hızlı bir şekilde yayılıyor. Alanya’da vaka sayıları son 10 güne kıyasla yüzde 100 arttı. Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım sevisinde 2 gün önce 28 yoğun bakım yatağının 10 tanesi boştu ancak şu anda tamamı dolmuş vaziyette. Pandemi henüz bitmiş değil.  Vatandaşlar artık maske, mesafe kuralına aldırış etmiyor. Alanya’da birinci doz aşısını olanların oranı yüzde 78, ikinci doz aşısını olanların oranı ise yüzde 70 civarında seyrediyor. Aşıya olan talep azaldı. Elimizde aşıdan başka silahımız yok. Toplumsal bağışıklık için herkesin bir an önce aşısını yaptırmasını istiyoruz” 
Alanya'da vaka sayıları son 10 güne kıyasla ciddi bir artış gözlemlenirken vaka sayılarının yüzde 100 arttığı bildirildi.

Alanya Sağlık Müdürü Nadir Aldemir "Kasım ayında vakaların artacağını tahmin ediyorduk ancak şu anda vaka sayıları beklentimizin üzerinde artış göstermeye başladı. Özellikle delta varyantı çok hızlı bir şekilde yayılıyor. Alanya’da vaka sayıları son 10 güne kıyasla yüzde 100 arttı. Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım sevisinde 2 gün önce 28 yoğun bakım yatağının 10 tanesi boştu ancak şu anda tamamı dolmuş vaziyette. Pandemi henüz bitmiş değil. 
Vatandaşlar artık maske, mesafe kuralına aldırış etmiyor. Alanya’da birinci doz aşısını olanların oranı yüzde 78, ikinci doz aşısını olanların oranı ise yüzde 70 civarında seyrediyor. Aşıya olan talep azaldı. Elimizde aşıdan başka silahımız yok. Toplumsal bağışıklık için herkesin bir an önce aşısını yaptırmasını istiyoruz” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop