mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Oda Seçimleri Kızıştı

Gündem 17.12.2021 - 20:35, Güncelleme: 17.12.2021 - 20:35
 

Alanya’da Oda Seçimleri Kızıştı

Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) seçimleri yaklaştıkça adaylar arasında gerilimde tırmanıyor. Başkan Adayı Selman Arıkan, Nizam’ı isim vermeden eleştirdi.

13 Ocak 2022 Perşembe günü gerçekleştirilerek Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) seçimleri yaklaştıkça adaylar çalışmalarına hız verdi. Adaylar esnaflara ulaşıp projelerini açıklarken seçim atmosferi gerginliği de yaşamaya başladılar. ALESO Başkan Adayı Fatih Nizam, seçim çalışmalarında kullandıkları sosyal medya hesaplarının çalındığını açıklamasının ardından diğer adaylardan Selman Arıkan da aynı şekilde kendi hesaplarının da çalındığını açıkladı.  ARIKAN: "MAĞDURU OYNUYORLAR" Arıkan, isim vermeden Nizam’ın kendilerini suçladığını belirterek şunları söyledi: “Malum seçim sürecine az bir süre kala adayların sosyal medyaları ile alakalı sıkıntılar oluyor, çalınma gibi. 20 gün önce benin Instagram hesabım çalındı ve geriye alamadım. Diğer aday arkadaşlarımızın da sosyal medyalarında sıkıntılar oluyor. Duyumlar geliyor; ihaleyi bize yıkmaya çalışıyorlar. Mağdura oynuyorlarmış. Gerek yok, seçimler gelip geçici dostluklar bakidir. Sağda solda ağlayan arkadaşa da sesleniyorum hakkımda konuşmaların kulağıma geliyor. Gerek yok, lekeleme ile seçim alınmaz” FATİH NİZAM NE DEMİŞTİ? ALESO Başkan Adayı Fatih Nizam, seçim çalışmalarında esnafa daha hızlı ulaşmak için kullandıkları sosyal medya hesaplarının çalındığını ve kapatıldığını açıklayarak “Hiçbir gayri ahlaki tutum, davranış, söylem ve eylem bizi bu yoldan alıkoyamayacaktır. Bizler ahlaklı bir yenilgiyi, ahlaksız bir zafere tercih etme olgunluğuna erişmiş, ahlaki değerler ile kendimizi yetiştirmiş bireyleriz Bu tarz gayri ahlaki tutum ve davranışların kimseye bir faydası olmayacağı gibi, aksine kamuoyu gözünde küçültücü davranışlar olup hiç kimsenin tenezzül etmemesi gereken yakışıksız davranışlardır.” demişti.
Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) seçimleri yaklaştıkça adaylar arasında gerilimde tırmanıyor. Başkan Adayı Selman Arıkan, Nizam’ı isim vermeden eleştirdi.

13 Ocak 2022 Perşembe günü gerçekleştirilerek Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) seçimleri yaklaştıkça adaylar çalışmalarına hız verdi. Adaylar esnaflara ulaşıp projelerini açıklarken seçim atmosferi gerginliği de yaşamaya başladılar. ALESO Başkan Adayı Fatih Nizam, seçim çalışmalarında kullandıkları sosyal medya hesaplarının çalındığını açıklamasının ardından diğer adaylardan Selman Arıkan da aynı şekilde kendi hesaplarının da çalındığını açıkladı. 

ARIKAN: "MAĞDURU OYNUYORLAR"

Arıkan, isim vermeden Nizam’ın kendilerini suçladığını belirterek şunları söyledi: “Malum seçim sürecine az bir süre kala adayların sosyal medyaları ile alakalı sıkıntılar oluyor, çalınma gibi. 20 gün önce benin Instagram hesabım çalındı ve geriye alamadım. Diğer aday arkadaşlarımızın da sosyal medyalarında sıkıntılar oluyor. Duyumlar geliyor; ihaleyi bize yıkmaya çalışıyorlar. Mağdura oynuyorlarmış. Gerek yok, seçimler gelip geçici dostluklar bakidir. Sağda solda ağlayan arkadaşa da sesleniyorum hakkımda konuşmaların kulağıma geliyor. Gerek yok, lekeleme ile seçim alınmaz”

FATİH NİZAM NE DEMİŞTİ?

ALESO Başkan Adayı Fatih Nizam, seçim çalışmalarında esnafa daha hızlı ulaşmak için kullandıkları sosyal medya hesaplarının çalındığını ve kapatıldığını açıklayarak “Hiçbir gayri ahlaki tutum, davranış, söylem ve eylem bizi bu yoldan alıkoyamayacaktır. Bizler ahlaklı bir yenilgiyi, ahlaksız bir zafere tercih etme olgunluğuna erişmiş, ahlaki değerler ile kendimizi yetiştirmiş bireyleriz Bu tarz gayri ahlaki tutum ve davranışların kimseye bir faydası olmayacağı gibi, aksine kamuoyu gözünde küçültücü davranışlar olup hiç kimsenin tenezzül etmemesi gereken yakışıksız davranışlardır.” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop