mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MÜSİAD’tan İndirim Çağrısı!

Gündem 24.12.2021 - 10:38, Güncelleme: 24.12.2021 - 10:38
 

MÜSİAD’tan İndirim Çağrısı!

MÜSİAD, döviz kurlarındaki düşüşün ardından fiyatlarda düşüş için sosyal medyadan çağrıda bulundu. Çağrıda indirim yapan üyelerin sosyal medya hesaplarından ilan edileceği duyruldu.

MÜSİAD, döviz kurlarındaki düşüşün ardından fiyatlarda da düşüş olması için çağrı yaptı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) sosyal medya hesabından, "Haydi Türkiye, şimdi indirim zamanı!" diyerek çağrıda bulundu. Çağrıda şu ifadeler kullanıldı  "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tedbirler piyasalara olumlu yansımış ve kısa sürede içerisinde Türk Lirası'nda ciddi değer artışı kaydedilmiştir. Bu çerçevede tüm iş dünyasını fiyatlarında indirim yapmaya davet ediyoruz. Döviz kurunun maliyetler üzerindeki baskısının hafiflemesiyle taşın altına elini koyarak fiyatlarını aşağı yönde revize eden MÜSİAD üyelerimizi sosyal medya hesaplarımızla kamuoyuna duyurarak, enflasyonla mücadele noktasındaki kararlılığımızı göstereceğiz" ifadelerini kullandı. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy'da genel merkez gibi tüm şubelerinde indirim çağrısına destek verdiğini ifade etti.  Zorlu süreçte hem ülkemizin ekonomik gücünü koruyarak artırması hem de vatandaşın alım gücüne katkı sağlamak temel gayemiz diyen Durusoy'da "Düşüş eğitimi süren döviz gibi bizlerde fiyatlarımızı indirmeliyiz. Çağrımız sadece MÜSİAD üyelerine değil bu memlekette ticaret yapan her birey üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli" dedi.
MÜSİAD, döviz kurlarındaki düşüşün ardından fiyatlarda düşüş için sosyal medyadan çağrıda bulundu. Çağrıda indirim yapan üyelerin sosyal medya hesaplarından ilan edileceği duyruldu.

MÜSİAD, döviz kurlarındaki düşüşün ardından fiyatlarda da düşüş olması için çağrı yaptı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) sosyal medya hesabından, "Haydi Türkiye, şimdi indirim zamanı!" diyerek çağrıda bulundu. Çağrıda şu ifadeler kullanıldı  "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tedbirler piyasalara olumlu yansımış ve kısa sürede içerisinde Türk Lirası'nda ciddi değer artışı kaydedilmiştir. Bu çerçevede tüm iş dünyasını fiyatlarında indirim yapmaya davet ediyoruz. Döviz kurunun maliyetler üzerindeki baskısının hafiflemesiyle taşın altına elini koyarak fiyatlarını aşağı yönde revize eden MÜSİAD üyelerimizi sosyal medya hesaplarımızla kamuoyuna duyurarak, enflasyonla mücadele noktasındaki kararlılığımızı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy'da genel merkez gibi tüm şubelerinde indirim çağrısına destek verdiğini ifade etti. 

Zorlu süreçte hem ülkemizin ekonomik gücünü koruyarak artırması hem de vatandaşın alım gücüne katkı sağlamak temel gayemiz diyen Durusoy'da "Düşüş eğitimi süren döviz gibi bizlerde fiyatlarımızı indirmeliyiz. Çağrımız sadece MÜSİAD üyelerine değil bu memlekette ticaret yapan her birey üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop