mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Oba Yeni Parkına Kavuşuyor

Gündem 18.01.2022 - 14:42, Güncelleme: 18.01.2022 - 14:42
 

Alanya Oba Yeni Parkına Kavuşuyor

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Alanya’nın marka değerine katkı sağlayacak yeni bir parkı daha Oba Mahallesi’nde hayata geçirdi.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Oba Mahallesi’nde 2510 m2’lik yeşil alanda içerisinde basketbol sahası, dış mekân spor aletleri, macera alanı, masa tenisi, tuvalet, büfe ve farklı yaş gruplarına hitap eden çocuk oyun alanları bulunan bölgenin sosyalleşme ihtiyacını karşılayacak Semt Parkını hayata geçirdi. BAŞKAN YÜCEL: “YENİ YAŞAM ALANLARI TASARLIYORUZ” Alanya’nın her mahallesine park ve yeşil alanlar kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi olarak halkımızın, özellikle de çocuklarımızın ihtiyacını karşılayacak yeni nesil oyun gruplarına yer vererek yeni yaşam alanları tasarlıyoruz. Semt Parkı’mız bölge halkımıza ve Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Alanya’nın marka değerine katkı sağlayacak yeni bir parkı daha Oba Mahallesi’nde hayata geçirdi.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Oba Mahallesi’nde 2510 m2’lik yeşil alanda içerisinde basketbol sahası, dış mekân spor aletleri, macera alanı, masa tenisi, tuvalet, büfe ve farklı yaş gruplarına hitap eden çocuk oyun alanları bulunan bölgenin sosyalleşme ihtiyacını karşılayacak Semt Parkını hayata geçirdi.

BAŞKAN YÜCEL: “YENİ YAŞAM ALANLARI TASARLIYORUZ”

Alanya’nın her mahallesine park ve yeşil alanlar kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi olarak halkımızın, özellikle de çocuklarımızın ihtiyacını karşılayacak yeni nesil oyun gruplarına yer vererek yeni yaşam alanları tasarlıyoruz. Semt Parkı’mız bölge halkımıza ve Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop