mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

2022'nin e-ticaret trendleri belli oldu

Ekonomi 01.02.2022 - 10:09, Güncelleme: 01.02.2022 - 10:09
 

2022'nin e-ticaret trendleri belli oldu

2022’ye damga vurması beklenen e-ticaret trendlerini açıklandı.İSTANBUL (İGFA) - 2021 yıllında sosyal ticaretin küresel pazar değeri 51,2 milyar dolar olarak hesaplanmıştı. Bu rakamın 2026 yılına kadar 2,9 trilyon dolar gibi devasa bir rakama ulaşması bekleniyor. E-ticaret ile ilgilenenlerin sosyal ticaret yöntemlerine şimdiden yatırım yapmaları gelecekte kazançlarını katlamalarını sağlayabilir. Bitcoin, Etherium gibi kripto paralardan bilinen blockchain teknolojisi, yüzünü e-ticaret dünyasının farklı alanlarında göstermeyi sürdürürken bu teknolojiyi kullanan pazaryerlerinin sayısı da artmaya başladı. Blockchain teknolojisinin e-ticaret üzerinde kullanılması sayesinde yapılan her alışveriş bir blockchain tokeni olarak kaydedilebiliyor. Böylece kullanıcılar herhangi bir üçüncü şahısa gerek olmadan kendi aralarında alışveriş yapabiliyor, teknoloji bu sayede dolandırıcılığın da önüne geçmiş oluyor. D2C’yi (doğrudan tüketiciye satış) üreticilerin hiç bir üçüncü taraf olmadan direkt olarak tüketicilere satış yapmaları olarak tanımlamak mümkün. İş modelinde, arada herhangi bir dağıtımcı veya komisyoncu olmadığı için bu modeli ile satılan ürünler tüketiciye daha uygun bir fiyata ulaşabiliyor ve bu iş modelini benimseyen şirketlerin her bir üründen kazançları da daha fazla oluyor.

2022’ye damga vurması beklenen e-ticaret trendlerini açıklandı.

İSTANBUL (İGFA) - 2021 yıllında sosyal ticaretin küresel pazar değeri 51,2 milyar dolar olarak hesaplanmıştı. Bu rakamın 2026 yılına kadar 2,9 trilyon dolar gibi devasa bir rakama ulaşması bekleniyor. E-ticaret ile ilgilenenlerin sosyal ticaret yöntemlerine şimdiden yatırım yapmaları gelecekte kazançlarını katlamalarını sağlayabilir.

Bitcoin, Etherium gibi kripto paralardan bilinen blockchain teknolojisi, yüzünü e-ticaret dünyasının farklı alanlarında göstermeyi sürdürürken bu teknolojiyi kullanan pazaryerlerinin sayısı da artmaya başladı. Blockchain teknolojisinin e-ticaret üzerinde kullanılması sayesinde yapılan her alışveriş bir blockchain tokeni olarak kaydedilebiliyor.

Böylece kullanıcılar herhangi bir üçüncü şahısa gerek olmadan kendi aralarında alışveriş yapabiliyor, teknoloji bu sayede dolandırıcılığın da önüne geçmiş oluyor.

D2C’yi (doğrudan tüketiciye satış) üreticilerin hiç bir üçüncü taraf olmadan direkt olarak tüketicilere satış yapmaları olarak tanımlamak mümkün. İş modelinde, arada herhangi bir dağıtımcı veya komisyoncu olmadığı için bu modeli ile satılan ürünler tüketiciye daha uygun bir fiyata ulaşabiliyor ve bu iş modelini benimseyen şirketlerin her bir üründen kazançları da daha fazla oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop