mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bakan Özer: "60 yıllık özlem giderildi"

Eğitim 04.02.2022 - 15:35, Güncelleme: 04.02.2022 - 15:35
 

Bakan Özer: "60 yıllık özlem giderildi"

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak'ta Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.Sina ÇILADIR / Yeni Ufuk (ZONGULDAK İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Zonguldak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Kendisinin 16 yıl Zonguldak'ta görev yaptığını hatırlatan Bakan Özer, "Zonguldak'ta vefa borcum var' dedi. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun TBMM'de kabul edildiğini belirterek 'hayırlı olsun' diyen Bakan Özer, 81 ilde eğitim öğretime devam ettiklerini söyledi. 1960 yıllarından itibaren öğretmenliğe mahsus bir meslek kanunu özleminin dün itibari ile sona erdiğini belirten Bakan Özer, "60 yıllık özlem, öğretmenlere has meslek kanunu ile giderilmiş oldu. Bu sürece desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, öğretmenlerimiz ve başkanlığımız adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra öğretmenlerimizi her anlamda desteklemeye her anlamda yanlarında olduğumuz gibi yine yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi. "ZONGULDAK'A VEFA BORCUM VAR" "Öğretmenlerimiz 5 ay boyunca maskeyle ders anlatmaya devam ettiler, aşılanmaları da tüm Türkiye’de olduğu gibi diğer ülkelerdeki haftada 5 gün yüz yüze eğitime devam edilmesi öğretmenlerin aşılama ortalamasının üzerinde devam etti" diyen Bakan Özer, "Bunun için de öğretmenlerimizi kutluyorum ve yeni öğretmenlik meslek kanunu da tüm öğretmenlerimizi ve meslek camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Zonguldak benim memleketim, hakikaten hayatımın 16 yılımı burada geçirdim. Yaklaşık iki dönem rektörlük yaptım. Çok sevdiğim bir kent bugün Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl milli eğitim müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürümüz İle birlikte Zonguldak'taki eğitimin kalitesini nasıl arttırabiliriz, hangi yatırımları yapabiliriz bunları birlikte değerlendireceğiz ve inşallah çok güzel müjdeleri de toplantı sonrasında sizlerle paylaşacağız. Bakanlığın tüm imkanlarını şehrimizde paylaşma imkanımız olacak" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak'ta Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Sina ÇILADIR / Yeni Ufuk (ZONGULDAK İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Zonguldak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Kendisinin 16 yıl Zonguldak'ta görev yaptığını hatırlatan Bakan Özer, "Zonguldak'ta vefa borcum var' dedi. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun TBMM'de kabul edildiğini belirterek 'hayırlı olsun' diyen Bakan Özer, 81 ilde eğitim öğretime devam ettiklerini söyledi.

1960 yıllarından itibaren öğretmenliğe mahsus bir meslek kanunu özleminin dün itibari ile sona erdiğini belirten Bakan Özer, "60 yıllık özlem, öğretmenlere has meslek kanunu ile giderilmiş oldu. Bu sürece desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, öğretmenlerimiz ve başkanlığımız adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra öğretmenlerimizi her anlamda desteklemeye her anlamda yanlarında olduğumuz gibi yine yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

"ZONGULDAK'A VEFA BORCUM VAR"

"Öğretmenlerimiz 5 ay boyunca maskeyle ders anlatmaya devam ettiler, aşılanmaları da tüm Türkiye’de olduğu gibi diğer ülkelerdeki haftada 5 gün yüz yüze eğitime devam edilmesi öğretmenlerin aşılama ortalamasının üzerinde devam etti" diyen Bakan Özer, "Bunun için de öğretmenlerimizi kutluyorum ve yeni öğretmenlik meslek kanunu da tüm öğretmenlerimizi ve meslek camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Zonguldak benim memleketim, hakikaten hayatımın 16 yılımı burada geçirdim. Yaklaşık iki dönem rektörlük yaptım. Çok sevdiğim bir kent bugün Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl milli eğitim müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürümüz İle birlikte Zonguldak'taki eğitimin kalitesini nasıl arttırabiliriz, hangi yatırımları yapabiliriz bunları birlikte değerlendireceğiz ve inşallah çok güzel müjdeleri de toplantı sonrasında sizlerle paylaşacağız. Bakanlığın tüm imkanlarını şehrimizde paylaşma imkanımız olacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop