mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası Başladı

Spor 18.02.2022 - 21:04, Güncelleme: 18.02.2022 - 21:04
 

Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası Başladı

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası başladı.

18-20 Şubat tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi Gaziantep Polisgücü takımı temsil ediyor. Takımımız ilk maçında Çekya takımı Slavia Prague ile karşılaştı ve 7-4 galip geldi.  Gaziantep Polisgücü ile birlikte, İngiliz takımı Buckhingam, İskoçya takımı Clydeslade Western, İrlanda takımı Railway Union, Çekya takımı Slavia Prague ve Avusturya takımı SV Arminen’in bulunduğu şampiyonada; şampiyon olan takım Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına adını yazdıracak. Şampiyonanın ödül töreni 20 Şubat Pazar günü saat 15.00’ de gerçekleştirilecektir.
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası başladı.

18-20 Şubat tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi Gaziantep Polisgücü takımı temsil ediyor. Takımımız ilk maçında Çekya takımı Slavia Prague ile karşılaştı ve 7-4 galip geldi.

 Gaziantep Polisgücü ile birlikte, İngiliz takımı Buckhingam, İskoçya takımı Clydeslade Western, İrlanda takımı Railway Union, Çekya takımı Slavia Prague ve Avusturya takımı SV Arminen’in bulunduğu şampiyonada; şampiyon olan takım Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına adını yazdıracak. Şampiyonanın ödül töreni 20 Şubat Pazar günü saat 15.00’ de gerçekleştirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop