mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Akkaya, Odayı 63 Bin Lira Borçla Devraldı

Gündem 23.03.2022 - 10:19, Güncelleme: 23.03.2022 - 10:19
 

Akkaya, Odayı 63 Bin Lira Borçla Devraldı

12 yıl aralıksız başkanlığını yaptığı Alanya Şoförler Odası Başkanlığına kendi isteği ile bir dönem ara veren ve büyük ısrarlar karşısında yeniden aday olarak 19 Mart'ta gerçekleşen genel kurulla başkan seçilen Akkaya, devir teslim töreni ile göreve başladı.

Alanya Şoförler Odası'nın, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 19 Mart'ta gerçekleştirilen 26'ncı Olağan Genel Kurulu sonrasında Ali Akkaya  yeniden başkan seçildi. Üyelerinin 852'sinin oyunu alan Akkaya, dün görevine başladı. Dün oda binasında gerçekleşen devir teslim töreni ile eski başkan Recep Çalış'tan görevi devralan Akkaya, Çalış bir birlerine çiçek sunarak dostane bir şekilde devir teslim gerçekleşmişti. Oda Başkanı Akkaya, bugün odayı 63.064,98 TL borçla devraldığını açıkladı. Akkaya, " Odamızın 19 Mart 2022 tarihinde yapılan Genel Kurul sonucunda yapılan devir teslim tutanağında; Odamızın kasa, banka,plaka sacı,fatura,fiş,irsaliye, ve araç tescil dosyası olmak üzere toplam: 109.851,96 TL aktifi.(Not bu aktiflerin içinde ÖTV den alınan Fiat Fiorino marka aracın bedeli de dahildir.) 2022 ve 2023 yollarına kesilen çekler, genel kurulda afiş, su vb. olmak üzere toplam 172.916,94 TL pasifi (borcu) bulunmaktadır.Sonuç olarak odamız -(eksi) 63.064,98 TL borçla devranılmıştır.Kamuoyunun ve esnaflarımızın bilgisine arz olunur." dedi. 
12 yıl aralıksız başkanlığını yaptığı Alanya Şoförler Odası Başkanlığına kendi isteği ile bir dönem ara veren ve büyük ısrarlar karşısında yeniden aday olarak 19 Mart'ta gerçekleşen genel kurulla başkan seçilen Akkaya, devir teslim töreni ile göreve başladı.

Alanya Şoförler Odası'nın, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 19 Mart'ta gerçekleştirilen 26'ncı Olağan Genel Kurulu sonrasında Ali Akkaya  yeniden başkan seçildi.

Üyelerinin 852'sinin oyunu alan Akkaya, dün görevine başladı. Dün oda binasında gerçekleşen devir teslim töreni ile eski başkan Recep Çalış'tan görevi devralan Akkaya, Çalış bir birlerine çiçek sunarak dostane bir şekilde devir teslim gerçekleşmişti.

Oda Başkanı Akkaya, bugün odayı 63.064,98 TL borçla devraldığını açıkladı. Akkaya, " Odamızın 19 Mart 2022 tarihinde yapılan Genel Kurul sonucunda yapılan devir teslim tutanağında; Odamızın kasa, banka,plaka sacı,fatura,fiş,irsaliye, ve araç tescil dosyası olmak üzere toplam: 109.851,96 TL aktifi.(Not bu aktiflerin içinde ÖTV den alınan Fiat Fiorino marka aracın bedeli de dahildir.)

2022 ve 2023 yollarına kesilen çekler, genel kurulda afiş, su vb. olmak üzere toplam 172.916,94 TL pasifi (borcu) bulunmaktadır.Sonuç olarak odamız -(eksi) 63.064,98 TL borçla devranılmıştır.Kamuoyunun ve esnaflarımızın bilgisine arz olunur." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop