mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Minik Öğrenciler Fidan Ektiler

Gündem 23.03.2022 - 17:27, Güncelleme: 23.03.2022 - 17:27
 

Alanya’da Minik Öğrenciler Fidan Ektiler

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursu tarafından “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” dolayısıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Minik öğrenciler Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursu bahçesine fidanlarını dikerek can suyu verdiler. Etkinliğin ardından öğrenci velilerine de fidanlar hediye edilerek öğrencilerle birlikte bahçelerine ve doğaya fidan dikmeleri sağlandı. Öğrencilere orman ve doğa sevgisini aşılamak istediklerini belirten Şükrü Gündoğmuş 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Görgülü; “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Kur’an kursu öğrencilerimizin, çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve onların zihinlerinde bir farkındalık oluşturmak amacıyla fidan dikme etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz fidanlarını toprakla buluşturup can suyu verdiler. Oldukça anlamlı ve verimli bir etkinlik oldu. Rabbimiz diktiğimiz bu fidanları, rahmet ve bereketiyle geleceğimiz için tertemiz nefes eylesin. Bu vesileyle emeği geçen velilerimize ve her bir öğrencimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Alanya Müftülüğü’ne bağlı Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursu tarafından “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” dolayısıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Minik öğrenciler Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursu bahçesine fidanlarını dikerek can suyu verdiler.
Etkinliğin ardından öğrenci velilerine de fidanlar hediye edilerek öğrencilerle birlikte bahçelerine ve doğaya fidan dikmeleri sağlandı. Öğrencilere orman ve doğa sevgisini aşılamak istediklerini belirten Şükrü Gündoğmuş 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Görgülü; “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Kur’an kursu öğrencilerimizin, çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve onların zihinlerinde bir farkındalık oluşturmak amacıyla fidan dikme etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz fidanlarını toprakla buluşturup can suyu verdiler. Oldukça anlamlı ve verimli bir etkinlik oldu. Rabbimiz diktiğimiz bu fidanları, rahmet ve bereketiyle geleceğimiz için tertemiz nefes eylesin. Bu vesileyle emeği geçen velilerimize ve her bir öğrencimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop