mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Toklu’dan Ramazan Ayı Mesajı

Gündem 01.04.2022 - 11:58, Güncelleme: 01.04.2022 - 11:58
 

Başkan Toklu’dan Ramazan Ayı Mesajı

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Ramazan Ayı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkan Toklu mesajında; “İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır. Oruç ve sabır ayı Ramazan'da her zamankinden daha duyarlı olarak sofralar yetim, öksüz ve yoksullara açılır, İftarın bereketi ve yüzlerdeki gülümseme, bu birlik ve beraberliğin en güzel neticesi, bu ibadetin dünyada görülebilen en güzel mükâfatıdır.  Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Ramazan Ayı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkan Toklu mesajında; “İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Ramazan, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır. Oruç ve sabır ayı Ramazan'da her zamankinden daha duyarlı olarak sofralar yetim, öksüz ve yoksullara açılır, İftarın bereketi ve yüzlerdeki gülümseme, bu birlik ve beraberliğin en güzel neticesi, bu ibadetin dünyada görülebilen en güzel mükâfatıdır. 

Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop