mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Dualarla Askere Yolcu Ettiler

Gündem 26.07.2021 - 21:04, Güncelleme: 26.07.2021 - 21:21
 

Dualarla Askere Yolcu Ettiler

MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Geçgel, vatani görevini yapmak için askere gidecek oğlu Musa Geçgel için yemek daveti düzenledi.

Bayram Ali Geçgel'e ait restoranda asker yemeği ve dua merasimi düzenlendi. Askere gidecek olan Musa Geçgel için verilen davete Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel , Alanya İlçe Jandarma KomutanıYarbay Engin Burak Mindivanlı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,MHP Ýönetim Kurulu Üyeleri ve aile yakınları katıldılar. MHP Yönetim Kurulu Üyesi,asker babası Bayram Ali Geçgel, davete katılan konuklarla yakından ilgilendi.  MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan; “Yönetim kurulu üyemiz Bayram Ali Geçgel’in oğlu Musa kardeşimizin asker yemeğine ve duasına belediye başkanımız, ilçe jandarma komutanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle katıldık. Musa Geçgel kardeşime ve vatani görevini yapan tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum” dedi. Alanya Kent Haber olarak,vatani görevini  yerine getirecek olan Musa Geçgel'e hayırlı teskereler diliyoruz.
MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Geçgel, vatani görevini yapmak için askere gidecek oğlu Musa Geçgel için yemek daveti düzenledi.

Bayram Ali Geçgel'e ait restoranda asker yemeği ve dua merasimi düzenlendi. Askere gidecek olan Musa Geçgel için verilen davete Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel , Alanya İlçe Jandarma KomutanıYarbay Engin Burak Mindivanlı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,MHP Ýönetim Kurulu Üyeleri ve aile yakınları katıldılar. MHP Yönetim Kurulu Üyesi,asker babası Bayram Ali Geçgel, davete katılan konuklarla yakından ilgilendi. 

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan; “Yönetim kurulu üyemiz Bayram Ali Geçgel’in oğlu Musa kardeşimizin asker yemeğine ve duasına belediye başkanımız, ilçe jandarma komutanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle katıldık. Musa Geçgel kardeşime ve vatani görevini yapan tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Alanya Kent Haber olarak,vatani görevini  yerine getirecek olan Musa Geçgel'e hayırlı teskereler diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop