mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Muhtar’dan Misafir Uyarısı

Gündem 28.07.2021 - 10:55, Güncelleme: 28.07.2021 - 10:55
 

Muhtar’dan Misafir Uyarısı

Alanya Çarşı Mahallesi Muhtarı Kadri Kasapoğlu, mahalle sakinlerine artan korona vakalarına karşın uyarılarda bulundu.

Alanya Çarşı Mahallesi Muhtarı Kadri Kasapoğlu mahalle sakinlerine yapmış olduğu uyarılarda ; "Mahallemizde ve ilçemizde hızla yükseliş gösteren corona virüs (COVID19) vakaları sebebiyle özellikle ilçe dışından gelen misafir kabulünde çok daha dikkatli davranılmasına; özellikle kapalı alanlarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasına önem vermenizi rica ederim. Mahallemizde yaşanan vakalardan edindiğimiz bilgiye göre aşılarının ikinci ve üçüncü dozunu yaptıranların yaptırmayanlara göre hastalığı çok daha hafif bir şekilde atlattığı belirtilmektedir. Buna bağlı olarak aşılarını yaptırmayanların bir an evvel aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyorum. E-nabız/MHRS uygulamaları üzerinden veya ALO182 hattından gerekli aşı randevunuzu alabilirsiniz.Sağlığımıza Aşı Olarak Sahip Çıkalım.Sağlıklı ve huzurlu günler dileğiyle" dedi. 
Alanya Çarşı Mahallesi Muhtarı Kadri Kasapoğlu, mahalle sakinlerine artan korona vakalarına karşın uyarılarda bulundu.

Alanya Çarşı Mahallesi Muhtarı Kadri Kasapoğlu mahalle sakinlerine yapmış olduğu uyarılarda ; "Mahallemizde ve ilçemizde hızla yükseliş gösteren corona virüs (COVID19) vakaları sebebiyle özellikle ilçe dışından gelen misafir kabulünde çok daha dikkatli davranılmasına; özellikle kapalı alanlarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasına önem vermenizi rica ederim.

Mahallemizde yaşanan vakalardan edindiğimiz bilgiye göre aşılarının ikinci ve üçüncü dozunu yaptıranların yaptırmayanlara göre hastalığı çok daha hafif bir şekilde atlattığı belirtilmektedir. Buna bağlı olarak aşılarını yaptırmayanların bir an evvel aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyorum. E-nabız/MHRS uygulamaları üzerinden veya ALO182 hattından gerekli aşı randevunuzu alabilirsiniz.Sağlığımıza Aşı Olarak Sahip Çıkalım.Sağlıklı ve huzurlu günler dileğiyle" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop