mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkdoğan ve Toklu’dan Büyükşehir’e Sert Tepki!

Siyaset 01.05.2022 - 16:41, Güncelleme: 01.05.2022 - 16:41
 

Türkdoğan ve Toklu’dan Büyükşehir’e Sert Tepki!

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Şenliği" büyük tepki çekti! AK Parti ve MHP ilçe başkanları görüntülere tepki gösterdi.

Ramazan eğlencesi adı altında yarı çıplak kadın dans ettiren CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e tepkiler çığ gibi büyüyor. Bir çok vatandaş Muhittin Böcek’in dini değerler ile dalga geçtiğini ve bu çirkin görüntü sebebiyle tüm vatandaşlardan özür dilemesi gerektiğini belirttiler.  MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve  AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’da infial yarantan görüntülere tepki gösterdiler.  Başkan Türkdoğan; "11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini, ‘Ramazan Etkinlikleri’ adı altında yarı çıplak şahıslarla sahne şovuna dönmesine neden olan kepazelik Antalya Büyükşehir Belediyesine yakışmadı.Milli ve manevi değerlerimizi daha fazla ön plana çıkarmamız gereken mübarek ramazan ayında, bu rezil görüntülerin yaşanmasına neden olan Antalya Büyükşehir Belediyesini kınıyorum."dedi.  Başkan Toklu, “Yüzleri gülerek sempati toplamaya çalışan millet ittifakı, halkı kandırmak istese de gerçek bu sahneler. Kimsenin değerlerine karışamayız ama değerlere saygı duymak zorundayız, zorundalar. Biz bu görüntülerden utanç duyduk. “Ramazan etkinliği” adı altında sahnede dansöz oynatmak, Müslümanlara hakarettir. Hele ki böylesi kutsal bir günde. Kişi kendine yakışanı yaparmış. Millet İttifakı ve Muhittin Böcek’te tam öyle yapmış.” dedi.   İŞTE TEPKİ ÇEKEN O GÖRÜNTÜLER https://youtube.com/shorts/_D_jauDUKYY?feature=share    
CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Şenliği" büyük tepki çekti! AK Parti ve MHP ilçe başkanları görüntülere tepki gösterdi.

Ramazan eğlencesi adı altında yarı çıplak kadın dans ettiren CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e tepkiler çığ gibi büyüyor. Bir çok vatandaş Muhittin Böcek’in dini değerler ile dalga geçtiğini ve bu çirkin görüntü sebebiyle tüm vatandaşlardan özür dilemesi gerektiğini belirttiler.

 MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve  AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’da infial yarantan görüntülere tepki gösterdiler. 

Başkan Türkdoğan; "11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini, ‘Ramazan Etkinlikleri’ adı altında yarı çıplak şahıslarla sahne şovuna dönmesine neden olan kepazelik Antalya Büyükşehir Belediyesine yakışmadı.Milli ve manevi değerlerimizi daha fazla ön plana çıkarmamız gereken mübarek ramazan ayında, bu rezil görüntülerin yaşanmasına neden olan Antalya Büyükşehir Belediyesini kınıyorum."dedi. 

Başkan Toklu, “Yüzleri gülerek sempati toplamaya çalışan millet ittifakı, halkı kandırmak istese de gerçek bu sahneler. Kimsenin değerlerine karışamayız ama değerlere saygı duymak zorundayız, zorundalar. Biz bu görüntülerden utanç duyduk. “Ramazan etkinliği” adı altında sahnede dansöz oynatmak, Müslümanlara hakarettir. Hele ki böylesi kutsal bir günde. Kişi kendine yakışanı yaparmış. Millet İttifakı ve Muhittin Böcek’te tam öyle yapmış.” dedi.

 

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O GÖRÜNTÜLER

https://youtube.com/shorts/_D_jauDUKYY?feature=share

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop