mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Demirtaş'ta Şenlik Var

Gündem 05.05.2022 - 10:53, Güncelleme: 05.05.2022 - 10:54
 

Alanya Demirtaş'ta Şenlik Var

Demirtaş Spor Kulübü tarafından 15 Mayıs Pazar günü yapılacak şenlikte minikler için futbol turnuvası düzenlenecek, aynı akşam da Sanatçı Ümmü ve Begüm hayranları için konser verecek

Demirtaş Spor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mustafa Aras Şenliği düzenleyeceklerini açıkladı. 15 Mayıs Pazar günü düzenlenecek şenliğin saat 09.00'da kermes açılışı ile başlayacağını açıklayan Demirtaş Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okyanus, "Aynı gün saat 10.00'da futbol şenliği turnuvası yapılacak. Saat 19.00'da ise turnuvada dereceye giren takımlar ve sporculara da ödüllerini törenle vereceğiz" dedi.  Aynı gün akşam saat 20.00'da Sanatçı Ümmü Erbil'in konser vereceğini de ifade eden Okyanus, "Saat 21.30'da ise şenliğimize maddi ve manevi katkıda bulunan sponsorlara ödüllerini takdim edeceğiz. Saat 22.00'da ise Sanatçı Begüm Polat sahne alacak ve konserimize katılan misafirlerimizi eğlendirecek' diye konuştu.  Demirtaş'ta ilk kez spor kulübünün düzenleyeceği şenliğe herkesi davet eden Başkan Okyanus sözlerini şöyle sürdürdü: ""19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Merhum Mustafa Aras adına şenlik düzenleyeceğiz. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayıp, geceye kadar devam edecek olan şenliklerimizi bir şölen havasında yapacağız. Alanya'da yaşayan insanlarımızı şölen havasında geçecek şenliğimize davet ediyorum."
Demirtaş Spor Kulübü tarafından 15 Mayıs Pazar günü yapılacak şenlikte minikler için futbol turnuvası düzenlenecek, aynı akşam da Sanatçı Ümmü ve Begüm hayranları için konser verecek

Demirtaş Spor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mustafa Aras Şenliği düzenleyeceklerini açıkladı. 15 Mayıs Pazar günü düzenlenecek şenliğin saat 09.00'da kermes açılışı ile başlayacağını açıklayan Demirtaş Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okyanus, "Aynı gün saat 10.00'da futbol şenliği turnuvası yapılacak. Saat 19.00'da ise turnuvada dereceye giren takımlar ve sporculara da ödüllerini törenle vereceğiz" dedi. 

Aynı gün akşam saat 20.00'da Sanatçı Ümmü Erbil'in konser vereceğini de ifade eden Okyanus, "Saat 21.30'da ise şenliğimize maddi ve manevi katkıda bulunan sponsorlara ödüllerini takdim edeceğiz. Saat 22.00'da ise Sanatçı Begüm Polat sahne alacak ve konserimize katılan misafirlerimizi eğlendirecek' diye konuştu. 

Demirtaş'ta ilk kez spor kulübünün düzenleyeceği şenliğe herkesi davet eden Başkan Okyanus sözlerini şöyle sürdürdü:
""19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Merhum Mustafa Aras adına şenlik düzenleyeceğiz. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayıp, geceye kadar devam edecek olan şenliklerimizi bir şölen havasında yapacağız. Alanya'da yaşayan insanlarımızı şölen havasında geçecek şenliğimize davet ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop