mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Öğrencilerden Yeni Doğacak Kardeşlerine Anlamlı Hediye

Gündem 09.05.2022 - 12:13, Güncelleme: 09.05.2022 - 12:13
 

Alanya’da Öğrencilerden Yeni Doğacak Kardeşlerine Anlamlı Hediye

Alanya Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı “Hayata Başlarken” projesine destekte bulundular.

Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesince ihtiyaç sahibi ailelerin bir nebze olsun maddi anlamda yüküne ortak olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek, sevinçlerine ortak olmak ve zor zamanlarında yanlarında bulunmak amacıyla ayrıca yardımlaşma ve iyilik yolunda manevi rehberlik yapmak, ailesine ve evlilik hayatına adım atan gençlere psikolojik ve manevi destek sağlamak ve infak kültürünü geliştirmek amacıyla ihtiyaç sahibi aileler için Bebek ve Gelin bohçaları hazırlanıyor. Alanya Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler ve velileri de Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için başlatılan “Hayata Başlarken” projesine tam destekte bulundular. Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’in organizesinde toplanan havlu, seccade, lif, çorap, yemeni, çarşaf, sofra örtüsü, battaniye, pijama takımı, zıbın, yelek, çocuk elbisesi, ayakkabı, yelek, şapka ve patik takımı, panço, alt açma, şampuan, ıslak mendil, bebek bezi ve bir miktar para “Hayata Başlarken” proje sorumlusu Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay’a teslim edildi. Kampanyaya desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Din Hizmetleri Uzmanı Karacabay minik öğrencilere, velilerine ve Kur’an Kursu Öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’e teşekkür etti.
Alanya Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı “Hayata Başlarken” projesine destekte bulundular.

Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesince ihtiyaç sahibi ailelerin bir nebze olsun maddi anlamda yüküne ortak olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek, sevinçlerine ortak olmak ve zor zamanlarında yanlarında bulunmak amacıyla ayrıca yardımlaşma ve iyilik yolunda manevi rehberlik yapmak, ailesine ve evlilik hayatına adım atan gençlere psikolojik ve manevi destek sağlamak ve infak kültürünü geliştirmek amacıyla ihtiyaç sahibi aileler için Bebek ve Gelin bohçaları hazırlanıyor.

Alanya Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler ve velileri de

Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için başlatılan “Hayata Başlarken” projesine tam destekte bulundular.

Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’in organizesinde toplanan havlu, seccade, lif, çorap, yemeni, çarşaf, sofra örtüsü, battaniye, pijama takımı, zıbın, yelek, çocuk elbisesi, ayakkabı, yelek, şapka ve patik takımı, panço, alt açma, şampuan, ıslak mendil, bebek bezi ve bir miktar para “Hayata Başlarken” proje sorumlusu Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay’a teslim edildi.

Kampanyaya desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Din Hizmetleri Uzmanı Karacabay minik öğrencilere, velilerine ve Kur’an Kursu Öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop