mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALTSO Başkan Adayı Gömeç'ten Guzyaka'ya Ziyaret

Gündem 07.06.2022 - 09:34, Güncelleme: 07.06.2022 - 09:49
 

ALTSO Başkan Adayı Gömeç'ten Guzyaka'ya Ziyaret

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç Ahmet Guzyaka’yı ziyaret etti.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Bilal Gömeç’e toplumun her kesiminden ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinden tam destek gelmeye devam ediyor. Ziyaret turlarına devam eden ve ziyaret ettiği esnafa, Süper Lig’e çıkmasında büyük emekleri olduğu Alanyaspor’un formasını hediye eden Bilal Gömeç, Alanya’nın sembol isimleriyle buluşmaya devam ediyor. Alanya'nın başarılı genç iş insanlarından bir dönem Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları’nda aktif siyaset yapan ve Alanya’nın genç kuşak siyasetçilerinden Ahmet Guzyaka'yı iş yerinde ziyaret eden Gömeç'e destek büyüyor. Kendisini ziyaret eden Gömeç'e teşekkür eden Guzyaka,  'Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç abim ziyaretimizdeydi.  Eskileri yad ettik. Mevzu tabi ki Alanya’ydı. Güler yüzü hoş sohbeti için teşekkür ederim. Rabbim bu çıkmış olduğu yolda yardımcısı olsun inşallah. 'dedi.  
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç Ahmet Guzyaka’yı ziyaret etti.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Bilal Gömeç’e toplumun her kesiminden ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinden tam destek gelmeye devam ediyor. Ziyaret turlarına devam eden ve ziyaret ettiği esnafa, Süper Lig’e çıkmasında büyük emekleri olduğu Alanyaspor’un formasını hediye eden Bilal Gömeç, Alanya’nın sembol isimleriyle buluşmaya devam ediyor.
Alanya'nın başarılı genç iş insanlarından bir dönem Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları’nda aktif siyaset yapan ve Alanya’nın genç kuşak siyasetçilerinden Ahmet Guzyaka'yı iş yerinde ziyaret eden Gömeç'e destek büyüyor. Kendisini ziyaret eden Gömeç'e teşekkür eden Guzyaka,  'Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç abim ziyaretimizdeydi.  Eskileri yad ettik. Mevzu tabi ki Alanya’ydı. Güler yüzü hoş sohbeti için teşekkür ederim. Rabbim bu çıkmış olduğu yolda yardımcısı olsun inşallah. 'dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop