mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Artık Gayrimenkul Noterde Satılabilecek

Gündem 09.06.2022 - 13:03, Güncelleme: 09.06.2022 - 13:03
 

Artık Gayrimenkul Noterde Satılabilecek

Stokçulukla mücadelede hapis cezalarını artıran 6'ncı yargı paketi komisyondan geçti. Hakim ve savcı yardımcılığı getiren teklif, konut ve arsa satışı için noterlere de yetki veriyor.

Stokçulara yönelik hapis cezası artırılıyor.Artık, stokçuluk yaparak, mal satmaktan kaçınanlara 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası verilecek. Yalan haber ve hileli yollarla 'fiyatları etkileme suçu'nu işleyenlerin cezası da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis olacak. 6'ncı yargı paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. GAYRİMENKUL NOTERDE SATILABİLECEK Teklifle, gayrimenkul satışlarıyla ilgili olarak noterlere de yetki veriliyor. Buna göre konut ve arsa satışı, tapu müdürlüklerinin yanı sıra noterlerden de yapılabilecek. Düzenleme, hakim ve savcı adaylığı yerine hakim ve savcı yardımcılığı getiriyor. Yardımcılar eğitici hakimlerin yanında 3 yıl görev yapacak Hakim ve savcı yardımcıları, Adalet Akademisindeki temel eğitimin ardından, eğitici hakimlerin yanında 3 yıl görev yapacak. 3 yılın ardından sınavda başarılı olurlarsa hakim ve savcı olarak atanacak.
Stokçulukla mücadelede hapis cezalarını artıran 6'ncı yargı paketi komisyondan geçti. Hakim ve savcı yardımcılığı getiren teklif, konut ve arsa satışı için noterlere de yetki veriyor.

Stokçulara yönelik hapis cezası artırılıyor.Artık, stokçuluk yaparak, mal satmaktan kaçınanlara 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası verilecek.

Yalan haber ve hileli yollarla 'fiyatları etkileme suçu'nu işleyenlerin cezası da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis olacak.

6'ncı yargı paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi.

GAYRİMENKUL NOTERDE SATILABİLECEK

Teklifle, gayrimenkul satışlarıyla ilgili olarak noterlere de yetki veriliyor. Buna göre konut ve arsa satışı, tapu müdürlüklerinin yanı sıra noterlerden de yapılabilecek.

Düzenleme, hakim ve savcı adaylığı yerine hakim ve savcı yardımcılığı getiriyor.

Yardımcılar eğitici hakimlerin yanında 3 yıl görev yapacak

Hakim ve savcı yardımcıları, Adalet Akademisindeki temel eğitimin ardından, eğitici hakimlerin yanında 3 yıl görev yapacak.

3 yılın ardından sınavda başarılı olurlarsa hakim ve savcı olarak atanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop