mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Kalesi’nde Halk Otobüsü İsyanı!

Gündem 14.06.2022 - 13:02, Güncelleme: 14.06.2022 - 13:02
 

Alanya Kalesi’nde Halk Otobüsü İsyanı!

Alanya’nın en önemli turistik noktaları arasında ilk sıralarda yer alan Alanya Kalesi’ne halk otobüsleri seferlerinin yapılmamasına isyan eden mahalleliler imza topladı. Hisariçi Mahalle Muhtarı Mustafa Bayrak, toplanan imzaları Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teslim edeceğini söyledi.

Alanya Kalesi’ni ziyaret etmek isteyen turistler ile Hisariçi Mahallesi’nde ve Tophane Mahallesi’nde yaşayanların ulaşım için kullandığı Alanya Halk Otobüsleri sefer yapmıyor. Her saat başı yapılan seferlerin iptal edilmesi, mahallelerde yaşayan insanların ve Alanya Kalesi’ni ziyaret etmek isteyen yerli-yabancı turistlerin tepkisini topluyor. TURİSTLER SAATLERCE BEKLİYOR Otobüslerin geçiş güzergahında bulunan duraklarda saatlerce bekleyen insanlar, durak etrafında bulunan esnafa sürekli otobüs saatini soruyorlar. Bir günde yüzlerce turistin ve vatandaşın “Otobüs saat kaçta geliyor?” sorusunu sorduğu esnaf da bu durum karşısında şaşkın. Kendilerine sürekli otobüs saati sorulan çevre esnafI, “Her gün yüzlerce turist, otobüsün ne zaman geleceğini soruyor. Yıllardır saat başı geçen otobüsler artık günde 1 kez bile gelmez oldu” dediler. HİSARİÇİ ve TOPHANE HALKI MAĞDUR Alanya Kalesi yolu üzerindeki Hisariçi Mahallesi ve Tophane Mahallesi’nde yaşayan vatandaş ise şikayetçi. Hisariçi Muhtarı Mustafa Bayrak "Evlerine ulaşmak için yıllardır otobüsleri kullanan halk, maalesef mağdur. Biz de imza topladık. Bu hafta için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e bizzat kendim teslim edeceğim" dedi.
Alanya’nın en önemli turistik noktaları arasında ilk sıralarda yer alan Alanya Kalesi’ne halk otobüsleri seferlerinin yapılmamasına isyan eden mahalleliler imza topladı. Hisariçi Mahalle Muhtarı Mustafa Bayrak, toplanan imzaları Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teslim edeceğini söyledi.

Alanya Kalesi’ni ziyaret etmek isteyen turistler ile Hisariçi Mahallesi’nde ve Tophane Mahallesi’nde yaşayanların ulaşım için kullandığı Alanya Halk Otobüsleri sefer yapmıyor. Her saat başı yapılan seferlerin iptal edilmesi, mahallelerde yaşayan insanların ve Alanya Kalesi’ni ziyaret etmek isteyen yerli-yabancı turistlerin tepkisini topluyor.

TURİSTLER SAATLERCE BEKLİYOR

Otobüslerin geçiş güzergahında bulunan duraklarda saatlerce bekleyen insanlar, durak etrafında bulunan esnafa sürekli otobüs saatini soruyorlar. Bir günde yüzlerce turistin ve vatandaşın “Otobüs saat kaçta geliyor?” sorusunu sorduğu esnaf da bu durum karşısında şaşkın. Kendilerine sürekli otobüs saati sorulan çevre esnafI, “Her gün yüzlerce turist, otobüsün ne zaman geleceğini soruyor. Yıllardır saat başı geçen otobüsler artık günde 1 kez bile gelmez oldu” dediler.

HİSARİÇİ ve TOPHANE HALKI MAĞDUR

Alanya Kalesi yolu üzerindeki Hisariçi Mahallesi ve Tophane Mahallesi’nde yaşayan vatandaş ise şikayetçi. Hisariçi Muhtarı Mustafa Bayrak "Evlerine ulaşmak için yıllardır otobüsleri kullanan halk, maalesef mağdur. Biz de imza topladık. Bu hafta için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e bizzat kendim teslim edeceğim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop