mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mahmutlar’da Taksi Sorunu Büyüyor!

Gündem 20.07.2022 - 10:52, Güncelleme: 20.07.2022 - 11:11
 

Mahmutlar’da Taksi Sorunu Büyüyor!

Nüfusu her geçen gün artan Alanya'nın en büyük mahallesi Mahmutlar'da, taksi sorunu da inanılmaz bir boyuta erişti. Gittikçe artan turizm ve yerleşim hacmi, Mahmutlar halkının en önemli gündelik problemleri arasına taksi ve taksici sorununu da ekledi.

Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar'da vatandaşlar taksi yetersizliğinden dolayı tepki gösterdiler. Artan nüfus nedeni ile yetersiz kalan taksiler vatandaşların taleplerini karşılayamaz hale geldi. Kısa mesafe ve yolcu seçimi yaptığı iddia edilen taksicilerin çoğunlukla trafik yoğunluğunu sebep gösterir olsalar da, başlıca sebepler arasında ücretlendirme memnuniyetsizliği ve uzun mesafelerin tercih edilmesi yer alıyor. Bu konuda büyük bir kargaşanın yaşandığı Alanya ve Mahmutlar’da taksi bulmakta zorlanan vatandaşlar, karşılaştıkları kaba davranışlardan da oldukça şikayetçi. Alanya ve Mahmutlar'’a yerleşen yabancı sayısının artması, şöförlerin turistleri yerli halka tercih etmesi, yerli vatandaşın mağduriyet yaşatan etkenleri de katladı. Mahmutlar'da taksi sayısının arttırılmasını yetkililerden talep eden vatandaşlar, "Alanya Mahmutlar Mahallesi taksi durağında aşırı yetersiz. 2 tane çocuğumla (bir tanesi bebek) yaklaşık 45 dakika ellimde bebek ve poşetlerle bekledim ve sürekli aradım 2 dakika orada dediler ama gelmedi... Bu konu hakkında bir şey yapılsın." diyerek tepki gösterdiler. 
Nüfusu her geçen gün artan Alanya'nın en büyük mahallesi Mahmutlar'da, taksi sorunu da inanılmaz bir boyuta erişti. Gittikçe artan turizm ve yerleşim hacmi, Mahmutlar halkının en önemli gündelik problemleri arasına taksi ve taksici sorununu da ekledi.

Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar'da vatandaşlar taksi yetersizliğinden dolayı tepki gösterdiler. Artan nüfus nedeni ile yetersiz kalan taksiler vatandaşların taleplerini karşılayamaz hale geldi. Kısa mesafe ve yolcu seçimi yaptığı iddia edilen taksicilerin çoğunlukla trafik yoğunluğunu sebep gösterir olsalar da, başlıca sebepler arasında ücretlendirme memnuniyetsizliği ve uzun mesafelerin tercih edilmesi yer alıyor. Bu konuda büyük bir kargaşanın yaşandığı Alanya ve Mahmutlar’da taksi bulmakta zorlanan vatandaşlar, karşılaştıkları kaba davranışlardan da oldukça şikayetçi.
Alanya ve Mahmutlar'’a yerleşen yabancı sayısının artması, şöförlerin turistleri yerli halka tercih etmesi, yerli vatandaşın mağduriyet yaşatan etkenleri de katladı.

Mahmutlar'da taksi sayısının arttırılmasını yetkililerden talep eden vatandaşlar, "Alanya Mahmutlar Mahallesi taksi durağında aşırı yetersiz. 2 tane çocuğumla (bir tanesi bebek) yaklaşık 45 dakika ellimde bebek ve poşetlerle bekledim ve sürekli aradım 2 dakika orada dediler ama gelmedi... Bu konu hakkında bir şey yapılsın." diyerek tepki gösterdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop