mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 31 Bin 84 Adet Kurban Kesildi

Gündem 21.07.2022 - 14:41, Güncelleme: 21.07.2022 - 14:41
 

Alanya’da 31 Bin 84 Adet Kurban Kesildi

Alanya genelinde Kurban Bayramı’nda büyükbaş ve küçükbaş olmak üzere toplam 31 bin 84 adet kurban kesildi.

 İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Kurban Bayramı’nın Alanya’da sorunsuz geçirildiğini söyledi. Rüzgar, “Kurban Bayramı öncesi, bayram süresince ve bayramdan sonra vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir biçimde kurban dini vecibelerini yerine getirmeleri için veteriner hekimlerimiz ve gıda denetim ekiplerimiz aralıksız çalıştı. İlçe müdürlüğümüz veteriner hekimlerimiz kurban satış ve kesim yerlerinde sürekli kontrollerini yaptılar. Ekiplerimizin denetimleri ile Kurban Bayramı’nın sağlıklı bir şekilde ve sorunsuz geçirilmesi sağlandı. İlçemizde Kurban Bayramı’nda büyükbaş bin 454 adet ve küçükbaş 29 bin 630 adet olmak üzere toplam 31 bin 84 adet kurban kesildi” dedi.  “KAÇAK VE SAHTE ALKOL DENETİMİ ARALIKSIZ SÜRDÜ” Kurban Bayramı tatili ve yaz sezonu nedeni ile Alanya’nın yoğun yerli ve yabancı turist akınına uğradığını ifade eden Rüzgar, “Yine tatil süresince gıda denetimlerimiz toplu tüketim yerleri, (otel, restoran, kafe vb.) satış yerleri, (market, fırın vb.) ve üretim yerleri sıkı bir şekilde denetlendi. Bu sayede vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimi sağlandı. Ayrıca sahte ve kaçak alkol denetimlerimizde aralıksız devam etti. Müdürlük olarak tüm gıda denetimlerimiz ve kontrollerimiz yıl boyunca sıkı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.
Alanya genelinde Kurban Bayramı’nda büyükbaş ve küçükbaş olmak üzere toplam 31 bin 84 adet kurban kesildi.

 İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Kurban Bayramı’nın Alanya’da sorunsuz geçirildiğini söyledi. Rüzgar, “Kurban Bayramı öncesi, bayram süresince ve bayramdan sonra vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir biçimde kurban dini vecibelerini yerine getirmeleri için veteriner hekimlerimiz ve gıda denetim ekiplerimiz aralıksız çalıştı. İlçe müdürlüğümüz veteriner hekimlerimiz kurban satış ve kesim yerlerinde sürekli kontrollerini yaptılar. Ekiplerimizin denetimleri ile Kurban Bayramı’nın sağlıklı bir şekilde ve sorunsuz geçirilmesi sağlandı. İlçemizde Kurban Bayramı’nda büyükbaş bin 454 adet ve küçükbaş 29 bin 630 adet olmak üzere toplam 31 bin 84 adet kurban kesildi” dedi. 
“KAÇAK VE SAHTE ALKOL DENETİMİ ARALIKSIZ SÜRDÜ”
Kurban Bayramı tatili ve yaz sezonu nedeni ile Alanya’nın yoğun yerli ve yabancı turist akınına uğradığını ifade eden Rüzgar, “Yine tatil süresince gıda denetimlerimiz toplu tüketim yerleri, (otel, restoran, kafe vb.) satış yerleri, (market, fırın vb.) ve üretim yerleri sıkı bir şekilde denetlendi. Bu sayede vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimi sağlandı. Ayrıca sahte ve kaçak alkol denetimlerimizde aralıksız devam etti. Müdürlük olarak tüm gıda denetimlerimiz ve kontrollerimiz yıl boyunca sıkı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop