mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Büyükşehir Meclisi’nde Kiriş’ten Toptancı Haline Kira İtirazı

Siyaset 09.08.2022 - 09:44, Güncelleme: 09.08.2022 - 09:44
 

Büyükşehir Meclisi’nde Kiriş’ten Toptancı Haline Kira İtirazı

Büyükşehir Meclisi’nde Alanya’da hizmete girecek olan Yeni Toptancı Hali’nin kiralanması ve satışı ile ilgili maddeye AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş’ten itiraz geldi. Kiriş’in kiralama ve satış koşullarının hal esnafı lehine olmadığını ifade etmesi üzerine madde Böcek tarafından gündemden düşürüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi haziran ayı meclisinde gündeme gelen Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde yapılan yeni hal kompleksinin kiralanması veya satışına yetki isteyen maddenin görüşülmesi AK Parti grubunun yeterince istişare yapılmadığı ve koşulların hal esnafı için uygun olmadığı gerekçesiyle toplantıya katılmaması nedeniyle ağustos ayına kalmıştı.    “ÖNCEDEN BEDEL TALEP ETMEK DOĞRU OLMAZ” Bugün yapılan ağustos ayı meclisinde ise konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine AK Parti grubu adına söz alan Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, "Haziran ayında gündeme getirdiğimiz konunun hiçbir değişiklik yapılmadan tekrar gündeme getirilmesinin doğru olmadığını, kiralama ve satış koşullarının hal esnafı lehine olmadığı ve tamamlanmamış bir tesis için önceden kira bedeli talep etmenin doğru olmadığı gerekçeleri ile maddenin tekrar hak sahipleri ile görüşülerek tüm hal esnafının ortak uzlaşıyla anlaşılan bir şekilde geçmesinin daha doğru olduğunu bildirdik. Bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek maddeyi geri çekerek gündemden düşürdü" dedi. “TARIM SEKTÖRÜNÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Kiriş tekrar söz alarak hal esnafının taleplerinin istişare edilmesi ve uzlaşı ile bu konunun çözülmesinde kararı destekleyen Muhittin Böcek'e teşekkür etti. Kiriş, "Hal esnafının menfaatleri ve bölge tarım sektörünün isteklerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu sorunun çözümünde bizlere destek veren herkese tekrar teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  
Büyükşehir Meclisi’nde Alanya’da hizmete girecek olan Yeni Toptancı Hali’nin kiralanması ve satışı ile ilgili maddeye AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş’ten itiraz geldi. Kiriş’in kiralama ve satış koşullarının hal esnafı lehine olmadığını ifade etmesi üzerine madde Böcek tarafından gündemden düşürüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi haziran ayı meclisinde gündeme gelen Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde yapılan yeni hal kompleksinin kiralanması veya satışına yetki isteyen maddenin görüşülmesi AK Parti grubunun yeterince istişare yapılmadığı ve koşulların hal esnafı için uygun olmadığı gerekçesiyle toplantıya katılmaması nedeniyle ağustos ayına kalmıştı.   

“ÖNCEDEN BEDEL TALEP ETMEK DOĞRU OLMAZ”

Bugün yapılan ağustos ayı meclisinde ise konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine AK Parti grubu adına söz alan Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, "Haziran ayında gündeme getirdiğimiz konunun hiçbir değişiklik yapılmadan tekrar gündeme getirilmesinin doğru olmadığını, kiralama ve satış koşullarının hal esnafı lehine olmadığı ve tamamlanmamış bir tesis için önceden kira bedeli talep etmenin doğru olmadığı gerekçeleri ile maddenin tekrar hak sahipleri ile görüşülerek tüm hal esnafının ortak uzlaşıyla anlaşılan bir şekilde geçmesinin daha doğru olduğunu bildirdik. Bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek maddeyi geri çekerek gündemden düşürdü" dedi.

“TARIM SEKTÖRÜNÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Kiriş tekrar söz alarak hal esnafının taleplerinin istişare edilmesi ve uzlaşı ile bu konunun çözülmesinde kararı destekleyen Muhittin Böcek'e teşekkür etti. Kiriş, "Hal esnafının menfaatleri ve bölge tarım sektörünün isteklerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu sorunun çözümünde bizlere destek veren herkese tekrar teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop