mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Eğitimci-Yazar Kavaklı Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Gündem 09.08.2022 - 13:46, Güncelleme: 09.08.2022 - 13:46
 

Eğitimci-Yazar Kavaklı Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Alanya’da hafızlık öğrencileri ile bir araya gelen Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, “İnsanı düşünceleri ve hedefleri harekete geçiriyor. Başarısızlık hâlinde asla pes edilmemesi ve yeniden başlama kararı alınmalı” dedi.

cAlanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, Oba Mahallesi İzzet Azakoğlu Kur’an Kursu, Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu, İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu ve Oba Mahallesi Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören öğrencilerle bir araya geldi.  “ARZU VE İSTEKLERİNİZİ YÖNLENDİRİN” Öğrencilere hitap eden Ali Erkan Kavaklı, Allah’ın, insan bedenini oldukça yetenekli yarattığını söyledi. Kullanılan organların gelişip daha da güçlendiğini ifade eden Kavaklı, “En önemli organ ise beyin. Beynin sınırsız öğrenme yeteneği bulunuyor. Her bireyin beyni kendine özel. Allah her bir bireyi zeki ve dahi bir şekilde yarattı. Bilgi de sürekli olarak beyni geliştiriyor. İçimizde öğrenme isteği uyandırmak da oldukça önemli. Motivasyonumuzu sağladığımız takdirde daha çok öğrenip ve başarılı oluruz. Motivasyonu sağlamak için ise arzu ve isteklerin yönlendirilmesi gerekiyor. Başarı inanç işi. İnsan beyni başarma ümidi olduğunda çalışmaya başlıyor. İnsanı düşünceleri ve hedefleri harekete geçiriyor. Yetenekleri geliştirmek için ise hedef belirlemek ve hedefe ulaşmak için plan yapmak şart. Plan yapan insanın azimli ve kararlı olması gerekiyor. Başarısızlık hâlinde asla pes edilmemesi ve yeniden başlama kararı alınması gerekiyor” dedi.       
Alanya’da hafızlık öğrencileri ile bir araya gelen Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, “İnsanı düşünceleri ve hedefleri harekete geçiriyor. Başarısızlık hâlinde asla pes edilmemesi ve yeniden başlama kararı alınmalı” dedi.

cAlanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, Oba Mahallesi İzzet Azakoğlu Kur’an Kursu, Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu, İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu ve Oba Mahallesi Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören öğrencilerle bir araya geldi. 

“ARZU VE İSTEKLERİNİZİ YÖNLENDİRİN”

Öğrencilere hitap eden Ali Erkan Kavaklı, Allah’ın, insan bedenini oldukça yetenekli yarattığını söyledi. Kullanılan organların gelişip daha da güçlendiğini ifade eden Kavaklı, “En önemli organ ise beyin. Beynin sınırsız öğrenme yeteneği bulunuyor. Her bireyin beyni kendine özel. Allah her bir bireyi zeki ve dahi bir şekilde yarattı. Bilgi de sürekli olarak beyni geliştiriyor. İçimizde öğrenme isteği uyandırmak da oldukça önemli. Motivasyonumuzu sağladığımız takdirde daha çok öğrenip ve başarılı oluruz. Motivasyonu sağlamak için ise arzu ve isteklerin yönlendirilmesi gerekiyor. Başarı inanç işi. İnsan beyni başarma ümidi olduğunda çalışmaya başlıyor. İnsanı düşünceleri ve hedefleri harekete geçiriyor. Yetenekleri geliştirmek için ise hedef belirlemek ve hedefe ulaşmak için plan yapmak şart. Plan yapan insanın azimli ve kararlı olması gerekiyor. Başarısızlık hâlinde asla pes edilmemesi ve yeniden başlama kararı alınması gerekiyor” dedi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop