mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor, Sivas'ta Galibiyet Arıyor

Spor 22.08.2022 - 09:34, Güncelleme: 22.08.2022 - 09:34
 

Alanyaspor, Sivas'ta Galibiyet Arıyor

Süper Lig'in 3. haftasında karşılaşacak olan Sivasspor ile Alanyaspor, bugün karşı karşıya geliyor.

Corendon Alanyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında bugün Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ümit Öztürk’ün yöneteceği zorlu mücadele saat 19.15’te başlayacak. Spor Toto Süper Lig’e bu yıl iyi bir başlangıç yapan Corendon Alanyaspor, çıkışını bu akşam Sivasspor karşısında da sürdürmek istiyor. Turuncu yeşilli temsilcimiz, ligin 3. hafta maçında bu akşam Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan kritik mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Corendon Alanyasporlu futbolcular, özel bir uçakla Sivas’a giderek kampa girdiler. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Ümit Öztürk görev yapacak.
Süper Lig'in 3. haftasında karşılaşacak olan Sivasspor ile Alanyaspor, bugün karşı karşıya geliyor.

Corendon Alanyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında bugün Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ümit Öztürk’ün yöneteceği zorlu mücadele saat 19.15’te başlayacak. Spor Toto Süper Lig’e bu yıl iyi bir başlangıç yapan Corendon Alanyaspor, çıkışını bu akşam Sivasspor karşısında da sürdürmek istiyor.

Turuncu yeşilli temsilcimiz, ligin 3. hafta maçında bu akşam Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan kritik
mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Corendon Alanyasporlu futbolcular, özel bir uçakla Sivas’a giderek kampa girdiler.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Ümit Öztürk görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop