mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Av Sezonu Açıldı

Gündem 24.08.2022 - 09:14, Güncelleme: 24.08.2022 - 09:14
 

Alanya’da Av Sezonu Açıldı

Avcıların dört gözle beklediği av dönemi başladı. Avcılık belgesi alan ve avlanma izin ücretini yatıran avcılar çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde avlanabilecek.

Yurt genelinde 2022-2023 av dönemi başladı. Merkez Av Komisyonu tarafından av döneminde geçerli olmak üzere ülkede kara avcılığıyla ilgili alan avlanma usul ve esasları belirlendi. Buna göre avlanma tüm bölgelerde aynı gün 20 Ağustos’ta bıldırcın, üveyik, alakarga, küçük karga, ekinkargası, leşkargası, karabatak, saksağan, yaban domuzu ve çakal avı ile başladı. Alınan karar uyarınca çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) av yapılabilecek. Ayrıca yaban domuzu avı ilave olarak salı günü de yapılabilecektir.  AVLANMA ÜCRETİ İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE YATACAK Avcıların avlanma hakkını elde edebilmeleri için avcılık belgesi almaları ve belirlenen avlanma izin ücretini İl Şube müdürlüklerinin döner sermaye işletmesine ait hesaplarına yatırmaları gerekiyor. Avcılar, Avlak Yönetim Bilgi Sistemi’nden (AVBİS), Avcı Avlakta Mobil Uygulaması’ndan (AVA) ve 0850 888 06 06 numaralı çağrı merkezinden gerekli izni aldıktan sonra, genel ve devlet avlaklarda avlanabilecek.
Avcıların dört gözle beklediği av dönemi başladı. Avcılık belgesi alan ve avlanma izin ücretini yatıran avcılar çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde avlanabilecek.

Yurt genelinde 2022-2023 av dönemi başladı. Merkez Av Komisyonu tarafından av döneminde geçerli olmak üzere ülkede kara avcılığıyla ilgili alan avlanma usul ve esasları belirlendi. Buna göre avlanma tüm bölgelerde aynı gün 20 Ağustos’ta bıldırcın, üveyik, alakarga, küçük karga, ekinkargası, leşkargası, karabatak, saksağan, yaban domuzu ve çakal avı ile başladı. Alınan karar uyarınca çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) av yapılabilecek. Ayrıca yaban domuzu avı ilave olarak salı günü de yapılabilecektir. 
AVLANMA ÜCRETİ İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE YATACAK
Avcıların avlanma hakkını elde edebilmeleri için avcılık belgesi almaları ve belirlenen avlanma izin ücretini İl Şube müdürlüklerinin döner sermaye işletmesine ait hesaplarına yatırmaları gerekiyor. Avcılar, Avlak Yönetim Bilgi Sistemi’nden (AVBİS), Avcı Avlakta Mobil Uygulaması’ndan (AVA) ve 0850 888 06 06 numaralı çağrı merkezinden gerekli izni aldıktan sonra, genel ve devlet avlaklarda avlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop