mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediye Tiyatrosu Yeni Sezonu Açık Havada Açtı

Kültür-Sanat 19.09.2022 - 09:34, Güncelleme: 19.09.2022 - 09:34
 

Alanya Belediye Tiyatrosu Yeni Sezonu Açık Havada Açtı

Sezonu çocuk oyunları ile başlatan Alanya Belediye Tiyatrosu yılın ilk yetişkin oyununu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi. Kadınlar Filler Ve Saireler oyunu izleyicisinden yine tam not aldı.

Alanya Belediye Tiyatrosu sezonun ilk yetişkin oyununu açık hava tiyatrosunda gerçekleştirdi. Alanya Belediye Tiyatrosu’nun 61. oyunu olan Kadınlar Filler Ve Saireler yeni sezonda seyircisi ile buluşmuş oldu. Geçtiğimiz yıl yapılan prömiyerinin ardından kapalı gişe oynayan oyun, açık hava tiyatrosunu dolduran yüzlerce kişi tarafından ilgiyle takip edildi. Nilay Kara, Birke Muratal Doğan ve Esra Tığlı Kutertan’ın rol aldığı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. ÜÇ YABANCI KADININ HAYATI İŞLENİYOR Komşu oldukları halde birbirine yabancı üç kadının komik ve trajik varoluş mücadelesini konu alan oyun, kadınların erkeklerle ve yaşamla baş etme yöntemlerini mizahi ve vurucu bir dille izleyiciye aktardı. 2 perdeden oluşan 90 dakikalık oyun yeni sezonda izleyicileri ile buluşmaya devam edecek. 
Sezonu çocuk oyunları ile başlatan Alanya Belediye Tiyatrosu yılın ilk yetişkin oyununu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi. Kadınlar Filler Ve Saireler oyunu izleyicisinden yine tam not aldı.

Alanya Belediye Tiyatrosu sezonun ilk yetişkin oyununu açık hava tiyatrosunda gerçekleştirdi. Alanya Belediye Tiyatrosu’nun 61. oyunu olan Kadınlar Filler Ve Saireler yeni sezonda seyircisi ile buluşmuş oldu. Geçtiğimiz yıl yapılan prömiyerinin ardından kapalı gişe oynayan oyun, açık hava tiyatrosunu dolduran yüzlerce kişi tarafından ilgiyle takip edildi. Nilay Kara, Birke Muratal Doğan ve Esra Tığlı Kutertan’ın rol aldığı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

ÜÇ YABANCI KADININ HAYATI İŞLENİYOR

Komşu oldukları halde birbirine yabancı üç kadının komik ve trajik varoluş mücadelesini konu alan oyun, kadınların erkeklerle ve yaşamla baş etme yöntemlerini mizahi ve vurucu bir dille izleyiciye aktardı. 2 perdeden oluşan 90 dakikalık oyun yeni sezonda izleyicileri ile buluşmaya devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop