mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kirli Siyaset Skandalı!

Gündem 26.09.2022 - 09:25, Güncelleme: 26.09.2022 - 09:25
 

Alanya’da Kirli Siyaset Skandalı!

Alanya'da cumartesi günü esnafa, apartman dairelerine ve vatandaşa dağıtılan el ilanları vatandaşın tepkisini topladı. Dağıtılan el ilanlarına güvenik güçleri anına müdahele ederek, kim veya kimler tarafından yapıldığına dair de soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Hafta sonu Alanya'nın muhtelif yerlerine dağıtılan ve vatandaşın tepkisini çeken el ilanlarının bir tarafında "Aslan Adem kaplan Adem Mehmet Şahin geliyor saklan Adem. Halkın Belediye başkanı Mehmet Şahin" diğer tarafında ise "Başın sıkıştı mı dara çözüm için Mehmet Şahin'i ara" ifadeleri yer aldı. Olay üzerine Alanya polisi tarafından toplatılan el ilanlarının kimlerin bastırıp, kimler tarafından dağıtıldığı hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ahmet Y. adlı bir şahıs tarafından dağıtıldığı bilgisine ulaşan emniyet güçleri şahsı gözaltına aldığı öğrenildi.  El ilanlarını gören vatandaşlar, "Alanya'da kirli siyaset istemiyoruz. Alanya Belediyemize hizmet etmek isteyenler projeleri ve hizmetleri ile gündeme gelsinler. Bu tür algı operasyonları yapanlara ters teper." diyerek sert tepki gösterdiler.   
Alanya'da cumartesi günü esnafa, apartman dairelerine ve vatandaşa dağıtılan el ilanları vatandaşın tepkisini topladı. Dağıtılan el ilanlarına güvenik güçleri anına müdahele ederek, kim veya kimler tarafından yapıldığına dair de soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Hafta sonu Alanya'nın muhtelif yerlerine dağıtılan ve vatandaşın tepkisini çeken el ilanlarının bir tarafında "Aslan Adem kaplan Adem Mehmet Şahin geliyor saklan Adem. Halkın Belediye başkanı Mehmet Şahin" diğer tarafında ise "Başın sıkıştı mı dara çözüm için Mehmet Şahin'i ara" ifadeleri yer aldı.
Olay üzerine Alanya polisi tarafından toplatılan el ilanlarının kimlerin bastırıp, kimler tarafından dağıtıldığı hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ahmet Y. adlı bir şahıs tarafından dağıtıldığı bilgisine ulaşan emniyet güçleri şahsı gözaltına aldığı öğrenildi. 
El ilanlarını gören vatandaşlar, "Alanya'da kirli siyaset istemiyoruz. Alanya Belediyemize hizmet etmek isteyenler projeleri ve hizmetleri ile gündeme gelsinler. Bu tür algı operasyonları yapanlara ters teper." diyerek sert tepki gösterdiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop