mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Minik Eylül'den Başkan Adayı Toksöz'e Mektup

Gündem 11.10.2022 - 14:45, Güncelleme: 11.10.2022 - 14:45
 

Minik Eylül'den Başkan Adayı Toksöz'e Mektup

Babası ile ALTSO seçim ofisini ziyarete giden Eylül'ün ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'e yazdığı mektup yüzlerde tebessüm oluşturdu. Başkan Adayı Toksöz ise mektubu yanıtsız bırakmadı.

11 yaşındaki Eylül isimli çocuk, babası ile ALTSO seçim ofisini ziyaret ederek, Toksöz ile sohbet etti. Ziyaret esnasında marka şehir Alanya için hazırlanan vizyon projeler anlatıldı. Çay ikramı yapıldı ve kız çocuğuna not defteri hediye edildi. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. Ağabey sıcaklığını gören çocuk ise babası ile dönüş yolunda araçta mektup yazdı. "Merhaba, ben Eylül. 11 yaşındayım. Yeni ALTSO Başkan Adayı olan Tunahan Toksöz'ü destekliyorum. Yaşım küçük olabilir. Bu defteri toplantıdan aldım. Az önce Tunahan abimle fotoğraf çektirdim. Arabada olduğum için yamuk ve kötü yazıyorum." TOKSÖZ'DEN YANIT GECİKMEDİ" Dünya Kız Çocukları Günü'nde bir kız çocuğunun kaleminden dökülenler herkesin beğenisini kazanırken, Tunahan Toksöz'ün verdiği yanıt da dikkat çekti. Toksöz mektubunda, " Değerli evlâdım Eylül, Yazını okudum. Desteğin için sana ve ailene teşekkür ediyorum. Alanya'daki tüm çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak için burada çalışıyoruz. İnşallah seçimde başarılı olacağız. Bugün, Dünya Kız Çocukları Günü. Bu güzel günde tüm hâyâllerinin gerçekleştiği, başarılı ve sağlıklı bir gelecek diliyorum. 4. Alanya Fuarı'ndan hediye etmek üzere aldığım hikaye kitabını sana göndererek, sürpriz yapmak istiyorum. Umarım beğenerek okursun." yazarak kendisine hikâye kitabı gönderdiğini belirtti.
Babası ile ALTSO seçim ofisini ziyarete giden Eylül'ün ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'e yazdığı mektup yüzlerde tebessüm oluşturdu. Başkan Adayı Toksöz ise mektubu yanıtsız bırakmadı.

11 yaşındaki Eylül isimli çocuk, babası ile ALTSO seçim ofisini ziyaret ederek, Toksöz ile sohbet etti. Ziyaret esnasında marka şehir Alanya için hazırlanan vizyon projeler anlatıldı. Çay ikramı yapıldı ve kız çocuğuna not defteri hediye edildi. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. Ağabey sıcaklığını gören çocuk ise babası ile dönüş yolunda araçta mektup yazdı.

"Merhaba, ben Eylül. 11 yaşındayım. Yeni ALTSO Başkan Adayı olan Tunahan Toksöz'ü destekliyorum. Yaşım küçük olabilir. Bu defteri toplantıdan aldım. Az önce Tunahan abimle fotoğraf çektirdim. Arabada olduğum için yamuk ve kötü yazıyorum."

TOKSÖZ'DEN YANIT GECİKMEDİ"

Dünya Kız Çocukları Günü'nde bir kız çocuğunun kaleminden dökülenler herkesin beğenisini kazanırken, Tunahan Toksöz'ün verdiği yanıt da dikkat çekti.

Toksöz mektubunda, " Değerli evlâdım Eylül,

Yazını okudum. Desteğin için sana ve ailene teşekkür ediyorum. Alanya'daki tüm çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak için burada çalışıyoruz. İnşallah seçimde başarılı olacağız.

Bugün, Dünya Kız Çocukları Günü. Bu güzel günde tüm hâyâllerinin gerçekleştiği, başarılı ve sağlıklı bir gelecek diliyorum. 4. Alanya Fuarı'ndan hediye etmek üzere aldığım hikaye kitabını sana göndererek, sürpriz yapmak istiyorum. Umarım beğenerek okursun." yazarak kendisine hikâye kitabı gönderdiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop