mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Esnaftan ‘Sanayi Tipi Motor’ Tepkisi

Gündem 17.10.2022 - 11:55, Güncelleme: 17.10.2022 - 11:55
 

Alanya'da Esnaftan ‘Sanayi Tipi Motor’ Tepkisi

Alanya’da bir restoranın kaldırıma koyduğu soğuk hava deposunun motoru çıkardığı gürültü nedeniyle çevredeki esnafta rahatsızlığa neden oldu. Yaklaşık bir aydır gürültü ve görüntü kirliliği yaşandığını söyleyen bölge esnafı çözüm için yetkililere seslendi.

Kadıpaşa Mahallesi, Yeni PTT Caddesi’nde bulunan bir restoranın önünde bulunan soğuk hava deposundan şikayetçi olan çevredeki esnaf şöyle konuştu: “Restoran ana cadde üzerine hiç olmaması gereken yere büyük bir soğuk hava deposu yaptırdı. Söz konusu soğuk hava deposunun sanayi tipi motorunu cadde üzerine kaldırama koyarak çalıştırıyor. Elektrikle çalışan bu motor günün 24 saati çalışıyor ve çok çok fazla gürültü yapıyor.  Bununla beraber mekanik pervanesi tehlike oluşturuyor. Turizm bölgesinde olmasına rağmen görüntü kirliliğine yol açıyor. Bütün uzlaşma tekliflerine ve şikayetlere rağmen herhangi bir çözüm bulamadık. Özellikle çıkan gürültüden dolayı işlerimizi yapamaz ve sağlıklı bir şekilde çalışamaz hale geldik. Bu durumdan gerçekten çok rahatsızız. Şikayet olmasına rağmen kimse çözüm üretmiyor. Binada oturan vatandaşlar da şikayetçi. Bir türlü çözüm bulamıyoruz. Yetkililerden çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.
Alanya’da bir restoranın kaldırıma koyduğu soğuk hava deposunun motoru çıkardığı gürültü nedeniyle çevredeki esnafta rahatsızlığa neden oldu. Yaklaşık bir aydır gürültü ve görüntü kirliliği yaşandığını söyleyen bölge esnafı çözüm için yetkililere seslendi.

Kadıpaşa Mahallesi, Yeni PTT Caddesi’nde bulunan bir restoranın önünde bulunan soğuk hava deposundan şikayetçi olan çevredeki esnaf şöyle konuştu:

“Restoran ana cadde üzerine hiç olmaması gereken yere büyük bir soğuk hava deposu yaptırdı. Söz konusu soğuk hava deposunun sanayi tipi motorunu cadde üzerine kaldırama koyarak çalıştırıyor. Elektrikle çalışan bu motor günün 24 saati çalışıyor ve çok çok fazla gürültü yapıyor.  Bununla beraber mekanik pervanesi tehlike oluşturuyor. Turizm bölgesinde olmasına rağmen görüntü kirliliğine yol açıyor. Bütün uzlaşma tekliflerine ve şikayetlere rağmen herhangi bir çözüm bulamadık. Özellikle çıkan gürültüden dolayı işlerimizi yapamaz ve sağlıklı bir şekilde çalışamaz hale geldik. Bu durumdan gerçekten çok rahatsızız. Şikayet olmasına rağmen kimse çözüm üretmiyor. Binada oturan vatandaşlar da şikayetçi. Bir türlü çözüm bulamıyoruz. Yetkililerden çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop