mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Dünya’nın En Güçlü Adamı Ivars Smaukstelis Oldu

Gündem 07.11.2022 - 09:31, Güncelleme: 07.11.2022 - 09:31
 

Dünya’nın En Güçlü Adamı Ivars Smaukstelis Oldu

MLO Strongman Champions League Dünya Serisi Finalleri’nin şampiyonu Letonya’dan Ivars Smaukstelis oldu. Dereceye giren sporcular kupalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in elinden aldı.

Alanya’nın ev sahipliğinde 12 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışın son günü İskele Şelale Meydanı’nda yapıldı. Sporcular ikinci günde tır çekme, conan tekeri 330 kg, deadlift araç kaldırma ve araçlara kum torbası yükleme kategorilerinde mücadele etti. Dünya en güçlü adamı Letonya’dan Ivars Smaukstelis oldu. İkinci Estonya’dan Ervin Toots ve üçüncü Birleşik Krallık’tan Kane Francis oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını ve dünyanın en güçlü adamı olan Ivars Smaukstelis’e altın kemerini; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Strongman Türkiye Direktörü Şükrü Cimrin verdi.
MLO Strongman Champions League Dünya Serisi Finalleri’nin şampiyonu Letonya’dan Ivars Smaukstelis oldu. Dereceye giren sporcular kupalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in elinden aldı.

Alanya’nın ev sahipliğinde 12 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışın son günü İskele Şelale Meydanı’nda yapıldı. Sporcular ikinci günde tır çekme, conan tekeri 330 kg, deadlift araç kaldırma ve araçlara kum torbası yükleme kategorilerinde mücadele etti.

Dünya en güçlü adamı Letonya’dan Ivars Smaukstelis oldu. İkinci Estonya’dan Ervin Toots ve üçüncü Birleşik Krallık’tan Kane Francis oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını ve dünyanın en güçlü adamı olan Ivars Smaukstelis’e altın kemerini; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Strongman Türkiye Direktörü Şükrü Cimrin verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop