mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Burhan Sili Tekrar Başkan Seçildi

Turizm 09.11.2022 - 09:20, Güncelleme: 09.11.2022 - 09:20
 

Burhan Sili Tekrar Başkan Seçildi

ALTİD tarafından genel kurul düzenlendi. Genel kurula tek aday olarak giren Burhan Sili tekrar ALTİD Başkanı seçildi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Kaila Beach Hotel Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divanın oluşturulmasının ardından genel kurul yönetim kurulu faaliyet raporu, hesaplar ve denetleme kurulu raporunun görüşülerek ibrası, 2023 yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi ve onaylanması, yönetim kurulu, denetleme kurulu seçimi, federasyon delege seçimi, dilek ve temenniler ile sürdü. ALTİD Genel Kurulu’nda yönetime şu isimler seçildi: YÖNETİM KURULU ASİL Burhan Sili Muzaffer Barcın Mehmet Dahaoğlu Şükrü Cimrin Cem Özcan Kerim Kılınç Servet Şakiroğlu Şevki Taç Kadir Hacikadiroğlu Ali Orkan Hüseyin Gümrükçüler Mustafa Kahya Özkan Ünal Serdar Gür Ali Boz İzzet Köseoğlu Cemal Kerem Sidar Zeynep Özkan Adil Müftüoğlu DENETLEME KURULU ASİL Müfit Kaptanoğlu İbrahim Sipahioğlu Ali Döven
ALTİD tarafından genel kurul düzenlendi. Genel kurula tek aday olarak giren Burhan Sili tekrar ALTİD Başkanı seçildi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Kaila Beach Hotel Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divanın oluşturulmasının ardından genel kurul yönetim kurulu faaliyet raporu, hesaplar ve denetleme kurulu raporunun görüşülerek ibrası, 2023 yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi ve onaylanması, yönetim kurulu, denetleme kurulu seçimi, federasyon delege seçimi, dilek ve temenniler ile sürdü.
ALTİD Genel Kurulu’nda yönetime şu isimler seçildi:

YÖNETİM KURULU ASİL
Burhan Sili
Muzaffer Barcın
Mehmet Dahaoğlu
Şükrü Cimrin
Cem Özcan
Kerim Kılınç
Servet Şakiroğlu
Şevki Taç
Kadir Hacikadiroğlu
Ali Orkan
Hüseyin Gümrükçüler
Mustafa Kahya
Özkan Ünal
Serdar Gür
Ali Boz
İzzet Köseoğlu
Cemal Kerem Sidar
Zeynep Özkan
Adil Müftüoğlu

DENETLEME KURULU ASİL
Müfit Kaptanoğlu
İbrahim Sipahioğlu
Ali Döven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop