mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İtirazı Reddedilen Bilal Gömeç: Karara Saygılıyım!

Gündem 10.11.2022 - 11:29, Güncelleme: 10.11.2022 - 11:29
 

İtirazı Reddedilen Bilal Gömeç: Karara Saygılıyım!

ALTSO seçimlerine yönelik İlçe Seçim Kurulu’nca yenilenen kuranın ardından Bilal Gömeç’in itiraz talebinde bulunduğu İl Seçim Kurulu, talebi oybirliği ile reddetti. Bu kararın ardından basın açıklaması yayınlayan Gömeç, karara saygı duyduğunu vurguladı.

5 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen ve Eray Erdem’in 35, Bilal Gömeç’in 22, Tunahan Toksöz’ün 12 meclis üyesi kazandığı ALTSO seçimleri sonrasında kura ve itirazla gündemi meşgul etti. Erdem ile Gömeç’in oylarının eşit çıktığı 7’nci komitede seçim salonundaki kuranın usul hatası olduğu ve Erdem’in itirazı sonrası İlçe Seçim Kurulu kurayı yenilemiş ve sonuç değişmemişti. Gömeç ise ilk kurada kendi listelerinin kazandığını söyleyerek kuranın yenilenmesinin ardından İl Seçim Kurulu’na itiraz etti. Gömeç’in itirazını değerlendiren İl Seçim Kurulu, talebi oy birliği ile reddetti.  GÖMEÇ'TEN RED SONRASI AÇIKLAMA  Bu kararın ardından basın açıklaması yayınlayan Gömeç, seçim, kura ve itiraz sürecine yönelik farklı değerlendirmelerde bulundu. Gömeç, cumartesi günü seçim alanındaki kurada kendi listelerinin çıktığını, pazartesi günü Eray Erdem'in itiraz ettiğini, kendilerinin itirazı olmadığını söyledi. Erdem'in itirazı sonrası sonucun değiştini söyleyen Gömeç, "Kazandığımız meclis üyemizin bir tanesi meclise giremedi.Biz de gece gündüz çalışmış, emek harcamış, kuradan da çıkmış ve meclis üyesi olmuş arkadaşımızın meclis üyeliğinin hakkını savunmak İçin hakkımızı Antalya İl Seçim Kurulu'nda aradık. Biz her zaman olduğu gibi, şeffaf, dürüst ve ilkeli davranıp kesinlikle kamuoyunu yanlış yönlendirecek söylemlerde bulunmadık. Antalya İl Seçim Kurulu'nun  kararına saygı duyuyoruz. Seçim sonucunun Alanya ticaretine hayırlı olmasını diliyorum" dedi
ALTSO seçimlerine yönelik İlçe Seçim Kurulu’nca yenilenen kuranın ardından Bilal Gömeç’in itiraz talebinde bulunduğu İl Seçim Kurulu, talebi oybirliği ile reddetti. Bu kararın ardından basın açıklaması yayınlayan Gömeç, karara saygı duyduğunu vurguladı.

5 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen ve Eray Erdem’in 35, Bilal Gömeç’in 22, Tunahan Toksöz’ün 12 meclis üyesi kazandığı ALTSO seçimleri sonrasında kura ve itirazla gündemi meşgul etti. Erdem ile Gömeç’in oylarının eşit çıktığı 7’nci komitede seçim salonundaki kuranın usul hatası olduğu ve Erdem’in itirazı sonrası İlçe Seçim Kurulu kurayı yenilemiş ve sonuç değişmemişti. Gömeç ise ilk kurada kendi listelerinin kazandığını söyleyerek kuranın yenilenmesinin ardından İl Seçim Kurulu’na itiraz etti. Gömeç’in itirazını değerlendiren İl Seçim Kurulu, talebi oy birliği ile reddetti. 

GÖMEÇ'TEN RED SONRASI AÇIKLAMA 
Bu kararın ardından basın açıklaması yayınlayan Gömeç, seçim, kura ve itiraz sürecine yönelik farklı değerlendirmelerde bulundu. Gömeç, cumartesi günü seçim alanındaki kurada kendi listelerinin çıktığını, pazartesi günü Eray Erdem'in itiraz ettiğini, kendilerinin itirazı olmadığını söyledi. Erdem'in itirazı sonrası sonucun değiştini söyleyen Gömeç, "Kazandığımız meclis üyemizin bir tanesi meclise giremedi.Biz de gece gündüz çalışmış, emek harcamış, kuradan da çıkmış ve meclis üyesi olmuş arkadaşımızın meclis üyeliğinin hakkını savunmak İçin hakkımızı Antalya İl Seçim Kurulu'nda aradık.
Biz her zaman olduğu gibi, şeffaf, dürüst ve ilkeli davranıp kesinlikle kamuoyunu yanlış yönlendirecek söylemlerde bulunmadık. Antalya İl Seçim Kurulu'nun  kararına saygı duyuyoruz. Seçim sonucunun Alanya ticaretine hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop